advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 min geleden
    Volvo Xc60 T8 Twin Engine
   • 5 min geleden
    Ford Focus
   • 11 min geleden
    Ford Focus
   • 17 min geleden
    Opel Corsa
   • 56 min geleden
    Mercedes-benz A 160
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Zuigerveren

   In de motor van een auto bevinden zich de cilinders die voorzien zijn van zuigers. Deze zuigers worden door ontbranding van brandstof in werking worden gezet. Om ervoor te zorgen dat de ruimte waarin de zuigers zich bevinden en waarin de ontbranding plaatsvindt luchtdicht is afgesloten, wordt er gebruik gemaakt van zuigerveren. Zuigerveren zijn ringen die om de zuigers heen zitten. Deze zuigerveren worden tegen de binnenwand van de cilinder aangedrukt en zorgen voor perfecte afdichting. Om goed te kunnen bewegen moet er genoeg olie tussen de wand en de zuigerveer zitten.

   Nieuwe zuigerveren nodig

   Zuigerveren krijgen veel te verduren. Als de zuigerveren en de zuigers niet goed gesmeerd worden, dan zullen ze tegen de wand van de cilinder aan schuren en gaan slijten. Hierdoor kunnen de onderdelen op termijn kapot gaan waardoor de motor niet meer goed kan draaien. Het is dan ook noodzakelijk om de zuigerveren vroegtijdig te vervangen om ernstige schade of meer slijtage te voorkomen. Het vervangen van de zuigerveren moet gemiddeld ongeveer om de 200.000 kilometer worden gedaan. Bij een garage kunnen de nieuwe zuigerveren dan worden gemonteerd.

   Autosloperij voor onderdelen

   De autosloperij is er niet alleen om afgedankte auto’s naar toe te brengen en te laten demonteren. De onderdelen die uit deze auto’s komen zijn voor een groot gedeelte nog goed te gebruiken. Daarom worden de goede onderdelen grondig gecontroleerd zodat ze weer kunnen worden verkocht. Als je op zoek bent naar nieuwe zuigerveren voor in jouw auto, breng dan eens een bezoek aan de autosloperij. Naast zuigerveren vindt je genoeg andere onderdelen die geschikt zijn voor jouw auto en waar je weinig voor hoeft te betalen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Zuigerveren".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl