Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 19 min geleden
  Subaru Legacy
 • 25 min geleden
  Peugeot 206
 • 34 min geleden
  Opel Kadett
 • 44 min geleden
  Volvo V60
 • 1 uur geleden
  Audi Audi A3
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Tweedehands en gebruikte Daihatsu onderdelen

Het Japanse automerk Daihatsu werd in 1978 op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Het merk produceert voornamelijk kleine motorvoertuigen en staat vooral bekend om zijn handige, wendbare stadsauto’s. Sinds 2013 worden er geen auto’s van dit merk meer verkocht in Europa. Echter heeft dat voor reparaties aan je auto en vervanging van onderdelen ervan geen consequenties. Er zijn namelijk meer dan genoeg autosloperijen waar je tegen gunstige prijzen tweedehands onderdelen van dit tot Toyota behorende merk kunt aanschaffen.

Gebruikte auto onderdelen afkomstig van sloperijen

Het kopen van tweedehands Daihatsu onderdelen van een autosloop is een verstandige zet. Gecertificeerde autosloperijen demonteren de onderdelen namelijk op een professionele manier. Ook worden de onderdelen getest op hun werking. Zo ben je er van verzekerd dat de aanschaf van een gebruikt onderdeel geen miskoop kan zijn. Mocht er toch sprake zijn van een gesprek, of mocht deze in de loop der tijd ontstaan, dan kun je bij je garage vaak terugvallen op een garantieregeling.

Daihatsu auto onderdelen

De bekendste modellen van Daihatsu

Zoals gezegd staat Daihatsu vooral bekend om zijn compacte wagens die gebruikt worden als tweede auto, boodschappenauto enzovoorts. Enkele van de bekendste modellen van Daihatsu die onder deze noemer vallen, zijn de Cuore, Trevis, Sirion en Charade. Die laatstgenoemde was het eerste model waarmee het Japanse merk de Nederlandse markt betrad. Behalve de compacte auto’s heeft Daihatse ook enkele grotere gezinsauto’s afgeleverd. Dit zijn bijvoorbeeld de Move, Gran Move, Materia en YRV. Ook het cabriomodel Copen vond gretig aftrek.

Veelgezochte gebruikte onderdelen van Daihatsu

Alhoewel het over jouw auto niets hoeft te zeggen, heeft Daihatsu net als andere automerken enkele kleine gebreken die kenmerkend zijn voor het merk. Veelgehoorde onderdelen die vervangen dienen te worden, zijn de banden, de accu, de distributieriem en de uitlaat. Bekend is dat de banden van de compacte modellen vrij snel aan vervanging toe zijn wanneer je je voertuig veelvuldig buiten de stad gebruikt. Via tal van autosloperijen kun je deze gebruikte, maar kwalitatief hoogwaardige auto onderdelen terugvinden.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Daihatsu onderdelen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl