Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 3 sec geleden
  Renault Clio
 • 20 min geleden
  Mazda Mazda 323
 • 26 min geleden
  Opel Corsa-c
 • 29 min geleden
  Toyota Toyota Corolla Verso
 • 36 min geleden
  Volkswagen Tiguan
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Tweedehands en gebruikte Infiniti onderdelen

Infiniti behoort in Nederland en de rest van Europa tot de minder bekende merken. Niet zo vreemd, want het merk kreeg pas in 2008 voet aan de grond op het Europese continent en behoort tot het luxesegment. Ben je een Infiniti-rijder, dan zal je wellicht niets anders kunnen dan beamen hoe soepel en comfortabel deze wagens rijden. Het merk werd gelanceerd om te kunnen concurreren met Honda’s en Toyota’s luxemerken, de Acura en de Lexus. Is er een onderdeel defect of versleten? Via een autosloperij vind je gebruikte onderdelen die zo goed als nieuw lijken.

Auto’s gebaseerd op de Mercedes Benz A-klasse

Infiniti behoort tot autoproducent Nissan en daarmee tot de Renault-Nissan alliantie. Het merk voert zowel SUV’s als luxe sedans en heeft als doel het autorijden naar een hoger niveau te tillen, voor een lagere prijs dan de gemiddelde A-klasse wagen. Vanwege de samenwerking tussen Renault-Nissan en Mercedes, zijn de motoren van veel modellen afkomstig van laatstgenoemde fabrikant. Ook het interieur van veel Infiniti modellen heeft wat weg van het interieur van een Mercedes.

Infiniti onderdelen autosloperij

Gebruikte onderdelen voor je Infiniti auto

Wat veel autogebruikers zich niet realiseren, is dat ze kapotte of versleten onderdelen van hun auto kunnen laten vervangen door tweedehands artikelen. Deze gebruikte onderdelen schaf je aan bij een van de vele autosloperijen die je in het land vindt. Alhoewel Infiniti in Nederland een relatief onbekend merk is, is de kans groot dat je bij een sloperij toch datgeen vindt waar je naar op zoek bent. En dat tegen een veel lagere prijs en zonder wachttijd. Je kunt het onderdeel vervolgens laten monteren in een vakgarage.

Infiniti modellen op de Europese markt

Sinds zijn introductie op de Europese markt heeft Infiniti een handjevol modellen gelanceerd. De eerste auto’s hadden benzinemotoren, vanaf 2010 worden er ook modellen met dieselmotoren op de markt gebracht. Een tweedehands motor is bij een sloperij niet moeilijk te vinden. Of je deze nu nodig hebt voor je G37, M37, EX37 of Q30. Ook voor andere onderdelen ben je bij een sloperij natuurlijk aan het juiste adres. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een dynamo, compressor, contactslot, remblokken of aandrijfas? Er is altijd een sloperij die aan jouw vraag kan beantwoorden.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Infiniti onderdelen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl