Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 35 sec geleden
  Toyota Toyota Verso
 • 1 minuut geleden
  Bmw 3er Reihe
 • 2 min geleden
  Volkswagen Golf
 • 14 min geleden
  Kia Rio
 • 16 min geleden
  Fiat Fiat Punto
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Honda Civic verkopen

Wilt u uw Honda Civic verkopen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Elke auto is welkom bij ons, ongeacht de staat van de Honda Civic. Het maakt dus niets uit wanneer de auto defect is of schade heeft opgelopen of een verlopen apk heeft. Bent u benieuwd naar het door ons geboden bedrag om vervolgens uw Honda Civic te verkopen? Laat uw Honda Civic direct gratis en vrijblijvend taxeren door het formulier op onze website te completeren.

Tweedehands, kapot, sloopauto of geen apk?

Om uw Honda Civic aan ons te kunnen verkopen maakt de staat van de auto niets uit. Het enige dat meespeelt is het bouwjaar van de auto (1992 t/m 1998) en de uitvoering (sedan + airco). Het maakt dus niet uit of u een kapotte auto: Honda Civic wilt verkopen of dat u een sloopauto of auto zonder apk wilt verkopen. Geïnteresseerd? Vraag direct een gratis en geheel vrijblijvende taxatie aan middels een formulier op onze website.

Gratis uw Honda Civic verkopen

Bent u tot de conclusie gekomen dat u uw Honda Civic wilt verkopen, dan kunt u nu direct een aanvraag doen via deze website. Hebt u de aanvraag gedaan, dan ontvangt u vrijwel meteen een bod van ons. Gaat u akkoord met dit bod, dan wordt uw tweedehands Honda Civic op een afgesproken tijd en plaats afgehaald. Tijdens deze overdracht ontvangt u het geboden bedrag en een vrijwaringsbewijs van het RDW, dat u officieel niet meer de eigenaar van de auto maakt. Om erachter te komen hoeveel uw Honda Civic oplevert hoeft u alleen de gegevens van uw auto aan ons door te geven middels het formulier op deze website. Ga nu meteen aan de slag en ontvang een aanbod voor jouw auto.

Een ander type Honda schadeauto? Bijvoorbeeld een HR-V, CR-V, Shuttle, Accord. Autosloperij.nl auto inkoop koopt alle auto’s en dus ook alle types van Honda. Biedt uw auto vrijblijvend en kosteloos aan!

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Honda Civic verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl