advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Ford Mondeo
   • 2 uur geleden
    Renault Twingo
   • 2 uur geleden
    Suzuki Wagon R
   • 2 uur geleden
    Volkswagen Caddy
   • 3 uur geleden
    Onbekend voertuig
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Porsche 911 verkopen

   Een Porsche 911 verkopen als sportwagen. De uitvoering op het circuit lijkt al 50 jaar als twee druppels water op de weguitvoering.

   Direct uw Porsche 911 verkopen:

   Porsche 911

   Er zijn maar weinig auto’s die zowel op de open weg, als op het circuit, als in de rallysport dienst hebben gedaan. Het is om die reden dan ook goed te begrijpen dat de Porsche 911 één van de meest bekende auto’s op de wereld is geworden. De Porsche 911 is namelijk ven herkenbaar als bijzonder in zijn soort. De Porsche 911 wordt door velen beschouwd als het meest succesvolle racemodel dat ooit is gebouwd.

   Vele varianten van dezelfde auto

   Omdat de Porsche 911, die zijn naam deels dankt aan Peugeot, vrijwel vanaf het begin een groot succes was, werd er in eerste instantie weinig veranderd bij iedere nieuwe productieronde. De veranderingen die wel werden doorgevoerd hadden veel met uiterlijk, veiligheid of een combinatie van beide te maken. Zo verscheen bijvoorbeeld de Targa. Dit model van de 911 was weliswaar een cabrio-uitvoering, maar was tevens voorzien van een rolbeugel voor betere veiligheid. Dit had veel te maken met de wens van de kopers om het gevoel van een race te kunnen ervaren.

   Namen en races

   De Porsche 911 en de autoracerij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo wonnen vele coureurs wedstrijden in de 911. De beroemdste is misschien wel de 24 uur van Le Mans. Andersom koos Porsche er vaak voor om nieuwe modellen van de 911 een naam die verwees naar de racerij te geven. Zo waren er de Targa, Carrera en Panamericana. Al deze namen verwezen naar Italiaanse, Spaanse en Zuid-Amerikaanse wedstrijden die Porsche met de 911 op zijn naam schreef.

   Een Porsche 911 verkopen

   De oplagecijfers van de verschillende 911-types zijn namelijk behoorlijk divers. Waar van het ene type meer dan 50.000 stuks uit de fabriek kwam rollen, zijn er van het andere type nog geen drieduizend verschenen. Bent u benieuwd wat de autosloperij voor uw oude of tweedehands Porsche 911 over heeft? Dan kunt u contact opnemen. Wij kopen uw sloopauto of schadeauto in iedere staat. Met en zonder apk of keuring.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Porsche 911 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl