advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Citroen Berlingo 1.9d 600
   • 3 uur geleden
    Mercedes-benz Glk 320 Cdi 4matic
   • 3 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 4 uur geleden
    Fiat Fiat Punto
   • 5 uur geleden
    Opel Agila
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Suzuki Vitara verkopen

   Deze vierwielaangedreven terreinauto van het merk Suzuki is een van de meest succesvolle auto’s van het Japanse merk. De SUV is al sinds 1988 op de markt en is als Vita & Grand Vitara, Escudo & Grand Escudo en als Sidekick op de markt gebracht. De auto is verkrijgbaar geweest in diverse varianten, waaronder een 3-deursvariant, een 5-deursvariant en zelfs een cabriolet.

   4 generaties

   De Vitara is sinds 1988 in 5 varianten op de markt gebracht. In 1988 ontwikkelde Suzuki de eerste versie. Dit duurde tot 1998, want toen kwam de tweede variant op de markt. In 2005 volgde de derde generatie en in 2015 kwam de huidige variant op de markt.

   Motoren

   De Suzuki (Grand) Vitara is in de loop der jaren in veel verschillende varianten ontworpen. Als dieselvariant, als benzinevariant, met vierwielaandrijving (AWD), met tweewielaandrijving (2WD), met schakelbak en met automaatbak. De dieselmotoren zijn 1.9 en 2.0 liter en de benzinemotoren zijn 1.6, 1.8, 2.0, 2.4, 2.5 en 3.2 (v6) liter.

   Suzuki Grand Vitara verkopen

   Ben je het bezit van zo’n stoere Suzuki Vitara en wil je deze weg doen? Dan kun je het eens proberen bij de autosloperij of autosloop. Auto’s kunnen in alle staten worden ingekocht, dus ook als ze schade hebben of als het sloopauto’s zijn. Tweedehands auto’s zijn eveneens welkom, de vergoeding die hiervoor kan worden betaald is aanzienlijk hoger dan de prijs voor een echte sloper.

   Suzuki Vitara laten ophalen

   Wil je dat de auto wordt opgehaald? Dat is geen enkel probleem. De medewerker zal je in het gesprek om een aantal zaken vragen en hierop een prijs baseren. Als u aangeeft dat de auto opgehaald moet worden, kan hier rekening mee worden gehouden. Dat kan op een door u gewenst tijdstip. Op die manier hoeft u zelf niet op en neer of het risico te lopen dat de auto onderweg pannen krijgt. Bovendien hoeft de auto dan ook niet meer apk gekeurd te zijn.

    

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Suzuki Vitara verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl