advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Volvo V60
   • 1 uur geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 3 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 3 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto opkoper

   Een auto opkoper is een particulier of bedrijf dat een of meerdere auto’s opkoopt om deze vervolgens door te verkopen en winst te maken of om te gebruiken voor andere doeleinden zoals reparatie en auto onderdelen. Meestal worden alle soorten auto’s wel opgekocht voor een auto opkoper. Een auto opkoper bied meestal net onder de consumentenprijs, want hij moet er zelf ook nog winst op maken. Tegelijkertijd zorgt de opkoper ervoor dat je deze snel en zonder al te veel van je auto af kunt. Het scheelt namelijk een heleboel gedoe, wanneer je je auto verkoopt aan een opkoper. Je hoeft geen advertentie aan te maken en niet druk opzoek te gaan naar de juiste koper.

   Auto verkopen aan de sloperij

   De sloperij is zo’n opkoper. De autosloop is een bedrijf waar je auto’s naar toe kunt brengen wanneer het niet meer veilig is om ze te gebruiken op de openbare weg of als je er snel vanaf wilt. Voertuigen die ernstige schade hebben opgelopen door een ongeluk of die verjaring te oud zijn geworden, worden doorgaans aan de autosloperij verkocht. Verwacht alleen niet dat je hier de consumentenprijs zult ontvangen voor je voertuig.

   Verkoop je auto aan de dealer of het autobedrijf

   Een nieuwe auto koop je meestal bij een dealer of autobedrijf. Vaak bieden ze hier de mogelijkheid om je oude auto te verkopen of in te ruilen. Je ontvangt direct een bepaald bedrag voor je oude auto, waarmee je een nieuwe kunt aanschaffen. De autodealer is daarom ook een auto opkoper. Dit is vooral gemakkelijk voor mensen die al van plan zijn om een nieuw voertuig aan te schaffen en ook direct van hun oude af willen. Ongeacht de staat, koopt de dealer een heleboel verschillende auto’s op. Vaak zijn ze wel een stuk kritischer dan de autosloperij. Informeer daarom van tevoren goed naar de mogelijkheden.

   Snel je auto verkopen

   Wil je je auto snel verkopen, omdat je bijvoorbeeld geen plek voor twee auto’s hebt? Dan kan je ervoor kiezen om een auto opkoper te benaderen. Die heeft waarschijnlijk wel interesse in jouw auto oude en koopt deze graag voor een eerlijke prijs op. Dit is een zeer snelle manier om je auto te verkopen. Je ontvangt dan wel niet de hoofdprijs, maar het scheelt je wel een heleboel gedoe. Je bent namelijk direct van je oude auto af en kan dus meteen een nieuwe aanschaffen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto opkoper".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl