Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 9 min geleden
  Mercedes-benz A 140
 • 35 min geleden
  Honda Civic 5dr
 • 37 min geleden
  Suzuki Alto
 • 1 uur geleden
  Suzuki Splash
 • 2 uur geleden
  Toyota Toyota Aygo
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Auto opkoper

Een auto opkoper is een particulier of bedrijf dat een of meerdere auto’s opkoopt om deze vervolgens door te verkopen en winst te maken of om te gebruiken voor andere doeleinden zoals reparatie en auto onderdelen. Meestal worden alle soorten auto’s wel opgekocht voor een auto opkoper. Een auto opkoper bied meestal net onder de consumentenprijs, want hij moet er zelf ook nog winst op maken. Tegelijkertijd zorgt de opkoper ervoor dat je deze snel en zonder al te veel van je auto af kunt. Het scheelt namelijk een heleboel gedoe, wanneer je je auto verkoopt aan een opkoper. Je hoeft geen advertentie aan te maken en niet druk opzoek te gaan naar de juiste koper.

Auto verkopen aan de sloperij

De sloperij is zo’n opkoper. De autosloop is een bedrijf waar je auto’s naar toe kunt brengen wanneer het niet meer veilig is om ze te gebruiken op de openbare weg of als je er snel vanaf wilt. Voertuigen die ernstige schade hebben opgelopen door een ongeluk of die verjaring te oud zijn geworden, worden doorgaans aan de autosloperij verkocht. Verwacht alleen niet dat je hier de consumentenprijs zult ontvangen voor je voertuig.

Verkoop je auto aan de dealer of het autobedrijf

Een nieuwe auto koop je meestal bij een dealer of autobedrijf. Vaak bieden ze hier de mogelijkheid om je oude auto te verkopen of in te ruilen. Je ontvangt direct een bepaald bedrag voor je oude auto, waarmee je een nieuwe kunt aanschaffen. De autodealer is daarom ook een auto opkoper. Dit is vooral gemakkelijk voor mensen die al van plan zijn om een nieuw voertuig aan te schaffen en ook direct van hun oude af willen. Ongeacht de staat, koopt de dealer een heleboel verschillende auto’s op. Vaak zijn ze wel een stuk kritischer dan de autosloperij. Informeer daarom van tevoren goed naar de mogelijkheden.

Snel je auto verkopen

Wil je je auto snel verkopen, omdat je bijvoorbeeld geen plek voor twee auto’s hebt? Dan kan je ervoor kiezen om een auto opkoper te benaderen. Die heeft waarschijnlijk wel interesse in jouw auto oude en koopt deze graag voor een eerlijke prijs op. Dit is een zeer snelle manier om je auto te verkopen. Je ontvangt dan wel niet de hoofdprijs, maar het scheelt je wel een heleboel gedoe. Je bent namelijk direct van je oude auto af en kan dus meteen een nieuwe aanschaffen.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto opkoper".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl