advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   • 3 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   • 4 uur geleden
    Opel Movano
   • 7 uur geleden
    Opel Astra Sports Tourer
   • 7 uur geleden
    Volkswagen Polo
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Schade historie en schadeverleden

   Bent u van plan om een tweedehands auto te kopen? Dan is het natuurlijk fijn als u op de hoogte bent van het autoverleden of de auto historie. Het kan namelijk goed zijn dat de auto in het verleden veel schade heeft opgelopen of zelfs total loss is verklaard. In dat geval zult u wel twee keer nadenken voordat u overgaat tot koop van de auto. Veel mensen willen zelfs geen auto met een schadeverleden. In elk geval is het verstandig om de historie op te vragen, omdat een schadeverleden de waarde enorm drukt.

   Waarom schadeverleden opvragen?

   Als u van plan bent om een tweedehands auto te kopen, is het altijd handig om een auto verleden op te vragen. U kunt eerst het kenteken nakijken. Hoe betrouwbaar de verkoper ook overkomt en hoe goed de auto er ook uit ziet, het is nooit overbodig om de historie op te vragen. Het heeft voor veel mensen al een verschil gemaakt. Doordat het schadeverleden wordt opgevraagd, komt u erachter hoe ernstig de schade is en waar de schade opgelopen is. Daarbij wordt ook in cijfers uitgedrukt hoe ernstig de schade was: 1 (lichte autoschade), 2 (middelmatige autoschade), 3 (forse autoschade) en 4 (ernstige autoschade). Daarbij wordt soms ook een afbeelding van de auto weergeven, waar de schade aanwezig was. Vaak is de schade hersteld, voordat de auto te koop is gezet. Daarom is het vaak niet te zien en is het toch verstandig om de historie op te vragen.

   Hoe werkt het opvragen van autoverleden?

   Het schade verleden van een auto kunt u opvragen op basis van het kenteken van de auto. U zult de nummerplaat van de auto moeten invoeren en aangeven dat u het schadeverleden wilt weten. U heeft ook nog de optie om te kiezen voor een uitgebreide taxatie van uw autowaarde., NAP-check voor kilometerstand controle en de eigenaren historie. Deze informatie is voor veel mensen interessant. Door middel van de waarde taxatie, weet u of u een goede deal heeft met de auto. De kilometerstand controle is ook belangrijk.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Schade historie en schadeverleden".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl