Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 29 min geleden
  Citroen Citroen C1
 • 46 min geleden
  Knaus R04
 • 58 min geleden
  Renault Megane Coupe
 • 1 uur geleden
  Toyota Yaris
 • 2 uur geleden
  Bmw 116i
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Schade historie en schadeverleden

Bent u van plan om een tweedehands auto te kopen? Dan is het natuurlijk fijn als u op de hoogte bent van het autoverleden of de auto historie. Het kan namelijk goed zijn dat de auto in het verleden veel schade heeft opgelopen of zelfs total loss is verklaard. In dat geval zult u wel twee keer nadenken voordat u overgaat tot koop van de auto. Veel mensen willen zelfs geen auto met een schadeverleden. In elk geval is het verstandig om de historie op te vragen, omdat een schadeverleden de waarde enorm drukt.

Waarom schadeverleden opvragen?

Als u van plan bent om een tweedehands auto te kopen, is het altijd handig om een auto verleden op te vragen. U kunt eerst het kenteken nakijken. Hoe betrouwbaar de verkoper ook overkomt en hoe goed de auto er ook uit ziet, het is nooit overbodig om de historie op te vragen. Het heeft voor veel mensen al een verschil gemaakt. Doordat het schadeverleden wordt opgevraagd, komt u erachter hoe ernstig de schade is en waar de schade opgelopen is. Daarbij wordt ook in cijfers uitgedrukt hoe ernstig de schade was: 1 (lichte autoschade), 2 (middelmatige autoschade), 3 (forse autoschade) en 4 (ernstige autoschade). Daarbij wordt soms ook een afbeelding van de auto weergeven, waar de schade aanwezig was. Vaak is de schade hersteld, voordat de auto te koop is gezet. Daarom is het vaak niet te zien en is het toch verstandig om de historie op te vragen.

Hoe werkt het opvragen van autoverleden?

Het schade verleden van een auto kunt u opvragen op basis van het kenteken van de auto. U zult de nummerplaat van de auto moeten invoeren en aangeven dat u het schadeverleden wilt weten. U heeft ook nog de optie om te kiezen voor een uitgebreide taxatie van uw autowaarde., NAP-check voor kilometerstand controle en de eigenaren historie. Deze informatie is voor veel mensen interessant. Door middel van de waarde taxatie, weet u of u een goede deal heeft met de auto. De kilometerstand controle is ook belangrijk.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Schade historie en schadeverleden".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl