advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 1 uur geleden
    Opel Agila
   • 2 uur geleden
    Bmw 218d Gran Tourer
   • 7 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 7 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Sloperij in de buurt zoeken

   Wil je een sloperij in de buurt zoeken? Dan ben je op deze website aan het juiste adres. Je vindt op deze websites honderden autosloperijen en autodemontagebedrijven die actief zijn in jouw regio. Wil je snel een sloperij vinden om van je auto af te komen, bijvoorbeeld omdat je betrokken bent geraakt bij een auto ongeluk of omdat je al een andere auto hebt gekocht? Neem dan contact op met ons of een sloperij in de buurt.

   Sloperij zoeken

   Wil je snel een sloperij vinden? Vul dan je woonplaats of postcode in en klik op zoeken. Je vindt een overzicht van sloperijen in de buurt, maar kan er ook voor kiezen om je auto direct aan te bieden op de website.

   Ben je op zoek naar onderdelen? Vul dan je kenteken in. Op de website van de Onderdelenlijn vul je het gezochte gebruikte auto onderdeel en je gegevens in. Op basis van deze informatie ontvang je offertes.

   Sloperijen in de regio

   In iedere regio zijn meerdere sloperijen actief. Je hoeft vaak niet ver te rijden om bij een sloop in jouw buurt uit te komen. Zeker in de drukkere gebieden in de randstad, vind je veel bedrijven die jouw auto willen kopen om te slopen. Afhankelijk van het soort auto dat je bezit en wilt verkopen, ontvang je een vergoeding. Zaken waar je rekening mee dien te houden zijn onder andere het merk en het type auto, de leeftijd, eventuele mankementen en de kilometerstand. Zoals je je wellicht kunt voorstellen is de sloperij meer geïnteresseerd als je een jonge tweedehandse schadeauto hebt dan als je een een oude sloper wilt weg doen.

   Thuis ophalen of zelf brengen

   Wil je liever dat jouw sloopauto thuis opgehaald wordt? Dan kun je dat doorgeven aan de medewerker van de sloperij. In veel gevallen kan de auto gratis worden opgehaald. Je hoeft de deur dus niet uit en je hoeft bovendien geen bergingsbedrijf in te schakelen of een aanhanger te regelen.

   Sloperijen voor allerlei merken

   De meeste sloperijen halen auto’s van allerlei merken op. Toch zijn er ook bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in bepaalde automerken, zoals Audi, Volkswagen, BMW of juist Japanse automerken zoals Toyota. Geef altijd goed door om wat voor auto het gaat. Op die manier voorkom je problemen en teleurstelling achteraf.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Sloperij in de buurt zoeken".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl