advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 10 min geleden
    Peugeot 308
   • 12 min geleden
    Renault Megane Scenic
   • 32 min geleden
    Renault Kangoo
   • 33 min geleden
    Mercedes-benz E 220 Cdi
   • 54 min geleden
    Ford Fiesta
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Voertuig schorsen

   Wilt u uw voertuig niet langer meer gebruiken? Dan kunt u ervoor kiezen om de WA-verzekering, de verplichte APK en motorrijtuigbelasting tijdelijk stopzetten. Als u dit wilt doen, zult u uw kenteken moeten schorsen. Als u niet meer aan de verplichtingen voldoet, krijgt u namelijk een boete. Het is dus verstandig om uw kenteken op tijd te schorsen. Een schorsing is maximaal 1 jaar geldig vanaf de aanmelding van de schorsing. Als dit jaar verlopen is, zult u gelijk weer moeten voldoen aan de voertuigverplichtingen. Wilt u het voertuig in schorsing laten? Dan kunt u ervoor kiezen om de schorsing te verlengen.

   Online schorsing aanvragen

   Tegenwoordig is het gemakkelijk om een schorsing aan te vragen. Dit kan tegenwoordig (14-september 2016) online. U kunt via uw DigiD uw gegevens invullen. U betaalt eenmalig kosten via iDEAL en vanaf dat moment wordt in het kentekenregister vermeldt dat uw kenteken geschorst is. Als het niet lukt om uw schorsing online door te voeren, kunt u er altijd nog voor kiezen om de schorsing aan te melden via een RDW-balie of een kentekenloket.

   Voorwaarden online schorsen voertuig

   Er zijn een aantal voorwaarden voor het online schorsen van uw voertuig. Zo moet het voertuig op uw naam staan. Staat het voertuig geregistreerd op de naam van uw bedrijf of een ander persoon? Dan kunt in het geval van een bedrijf nog de schorsing regelen online, maar voor een ander persoon is dit niet mogelijk. Daarnaast heeft u de gegevens nodig die op het tenaamstellingsbewijs staan, op het overschrijvingsbewijs staan of op de kentekencard staan. Als u deze gegevens niet heeft, is het echter alsnog mogelijk om een voertuig online te schorsen. U zult daarvoor echter eerst een vervangend kentekenbewijs aan moeten aanvragen.

   Als u beschikt over een papieren kentekenbewijs, is het belangrijk dat u dit kentekenbewijs goed bewaard. U zult na de schorsing namelijk geen nieuw kentekenbewijs ontvangen. Hetzelfde geldt voor de kentekencard en de tenaamstellingscode. Deze blijven hetzelfde en zult u dus moeten bewaren.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Voertuig schorsen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl