Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

2dehands Auto Onderdelen kopen bij de Autosloperij

Een kleine portemonnee maar wel auto onderdelen nodig om uw auto door de APK Keuring heen te krijgen? Overweeg dan eens 2dehands auto onderdelen. Hoewel je het misschien niet zou denken, zijn deze onderdelen namelijk vaak van goede kwaliteit en veel aanbieders geven zelfs garantie. Dat betekent dat u geen risico loopt dat het onderdeel snel kapot gaat.

2ehands auto onderdelen

Je vindt ze in alle soorten en maten: 2ehands auto onderdelen. Zoek online naar een 2ehands motor, versnellingsbak, koppeling, dynamo of bijvoorbeeld een deur of spiegel. Jaarlijks worden er duizenden auto’s uit elkaar gehaald. Dit zijn niet altijd auto’s die volledig opgereden zijn, maar ook auto’s die door bijvoorbeeld schade of mankementen niet langer de weg op kunnen en mogen. Doordat in dergelijke gevallen slechts een gedeelte van de onderdelen niet meer herbruikbaar is, is de auto niet veel meer waard. Sloperijen maken hier dankbaar gebruik van, want zij kunnen de onderdelen die nog wel bruikbaar zijn demonteren en aanbieden bij andere consumenten en auto bedrijven.

Hoe weet ik zeker dat ik goede onderdelen koop?

Het grootste nadeel aan 2ehands is dat u nooit zeker weet of de kwaliteit goed is. Uiteraard kunt u nagaan of de verkoper in het algemeen als betrouwbaar bekend staat en bovendien kunt u voor u eigen gevoel het beste een praatje maken. Toch kunnen we ons voorstellen dat u niet helemaal gerustgesteld bent. Om die reden bieden veel aanbieders tegenwoordig garantie aan op 2ehands automaterialen. Dat doen ze om de klant een beter gevoel te geven en hen over de streep te trekken.

Wat kosten 2ehands automaterialen?

2ehands automaterialen zijn aanzienlijk goedkoper dan nieuwe materialen. In sommige gevallen scheelt het zelfs 80 of 90% ten opzichte van de nieuwprijs. U kunt daarom altijd een poging wagen om 2ehands auto onderdelen aan te schaffen. Mocht het tegenvallen dan is het risico dat u loopt niet erg groot.

2dehands Auto Onderdelen kopen bij de Autosloperij

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "2dehands Auto Onderdelen kopen bij de Autosloperij".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl