advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Koppakking

   De koppakking is een belangrijk onderdeel van de auto. Je hebt het waarschijnlijk nog niet gezien, maar wie deze al heeft moeten laten vervangen, zal het zich nog herinneren wat de kosten waren. Dit onderdeel zorgt voor een vloeistof- en gasdichte afdichting.

   Koppakking vervangen

   Een koppakking zal waarschijnlijk pas vervangen worden bij slijtage. In de loop der jaren is er corrosie opgetreden en dus geen goede afdichting meer te verzekeren. Dit is iets wat zowel bij diesel als benzinemotoren kan voorkomen en bij elke automerk. Het kan ook zijn dat de koppakking moet vervangen worden, maar als het toch voorkomt sta je voor een grote kost.

   Een andere reden dat de koppakking versleten raakt, is dat je de auto niet warm hebt gereden. Bij het starten van de wagen moet je rustig vertrekken. Vele mensen doen dit niet en scheuren weg op een koude motor. Met alle gevolgen van dien.

   Het onderdeel zelf kost niet zoveel, hooguit enkele tientallen euro’s. Maar het werk eraan om de vervanging te doen, kost heel wat werkuren. En die kosten kunnen dus oplopen, want er moet heel wat gebeuren vooraleer de cilinderkop gedemonteerd kan worden. Daar zit de koppakking namelijk in verwerkt. Laat dit dus zeker uitvoeren door een ervaren monteur want de bouten van die cilinderkop moeten op een voorgeschreven manier opnieuw aangedraaid worden.

   Koppakking vervangen? Nieuwe auto aanschaffen!

   Bij moderne auto’s kan de vervanging heel wat tijd in beslag nemen. Vooral bij de nieuwe soort injectiemotoren is dit een omslachtig werk. Stel dat je auto al op leeftijd is en je krijg met dit soort problemen te maken, dan kan je je de vraag stellen of het wel nog de moeite is om de herstelling te laten uitvoeren. Vaak is het makkelijker om gewoon een nieuwe auto te kopen, want die kost stond er misschien ook aan te komen. Je kunt dan eerst je auto verkopen aan een autosloperij.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Koppakking".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl