advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 45 min geleden
    Volkswagen Polo
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Mercedes-benz A 180
   • 2 uur geleden
    Opel Corsa X1.4sz
   • 2 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Motor: benzine, diesel of hybride

   Als je een nieuwe auto wilt kopen, dan beoordeel je die vaak op het uitzicht en niet op zijn onderdelen. De gestroomlijnde vorm en sportieve look zijn echte eye catchers. Maar een belangrijk punt waar we vaak niet aan denken is de motor die erin zit. Als je een auto gaan bezichtigen, dan laat de verkoper de motor wel eens zien, maar  leek weet je hierna niet veel meer.

   Benzine of diesel motor

   Je koopt een auto voornamelijk voor woon-werk verkeer, zoals bij vele gezinnen. Afhankelijk van hoeveel afstand je jaarlijks doet, moet je een keuze maken tussen een benzine of diesel motor. Een auto met benzine is goedkoper in aankoop, gaat niet zo lang mee in vergelijking met een dieselmotor, en de benzine aan de pomp is iets duurder. Een diesel staat erom bekend om lange afstanden aan te kunnen en een langere levensduur te hebben. Dieselwagens worden dan ook het vaakst gebruikt als bedrijfswagen of leaseauto, voor personeel en directie. Zij moeten vaak grote afstanden afleggen en duurzaam zijn naar de toekomst toe. De aankoop van een auto met dieselmotor is iets duurder, net omdat hij langer mee kan, het onderhoud is ook duurder aangezien je met allerlei filters ziet die het fijn stof behandelen.

   Elektrische motor

   De hybride motors zijn al enkele jaren op de markt. Ze kennen nog niet zo een geweldig succes, maar mensen zijn meer en meer bewust dat we groener moeten gaan rijden. De waardes van fijn stof blijven stijgen en moeten aangepakt worden om de normen te behalen. Auto’s op een volledige elektrische motor komen nu ook meer en meer op de markt, maar zijn nog vrij duur in aankoop. Te duur voor de modale burger. Een ander probleem is dat er nog niet overal laadstations zijn. Deze auto’s kunnen nog niet ingezet worden voor lange afstanden.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Motor: benzine, diesel of hybride".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl