Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 22 min geleden
  Peugeot 206
 • 24 min geleden
  Fiat Fiat Punto
 • 35 min geleden
  Audi Audi A4
 • 55 min geleden
  Skoda Citigo
 • 1 uur geleden
  Volkswagen Passat
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Oldtimer onderdelen kopen op de sloop

In Nederland rijden tienduizenden oldtimers rond. Voor de echte liefhebber is een klassieker een plezier om te hebben, maar soms ook een flinke zorg. Als er iets met een oldtimer aan de hand is en als de oude bolide gerepareerd moet worden, dan is het niet altijd even eenvoudig om de juiste vervangende onderdelen te vinden. Zeker omdat de onderdelen in sommige gevallen ook niet meer geproduceerd worden. Gelukkig bestaat er de mogelijkheid om tweedehands onderdelen te kopen voor jouw auto. Daarmee kunnen de reparaties toch worden uitgevoerd. Tweedehands en gebruikte onderdelen kun je kopen op de sloop of autosloperij.

Tweedehands onderdelen

Demontagebedrijven demonteren auto’s die schade hebben en niet meer de weg op kunnen. De onderdelen die nog bruikbaar worden klaargemaakt voor de verkoop. Ze worden grondig gecontroleerd en getest. Als de onderdelen nog bruikbaar zijn en geen gebreken hebben, kunnen ze tegen aantrekkelijke prijzen verkocht worden. Dat scheelt een hoop kosten! Voor oldtimers is dat helemaal handig, omdat nieuwe onderdelen voor oldtimers vaak moeilijk of helemaal niet meer nieuw te verkrijgen zijn.

Oldtimer onderdelen kopen

Garantie

Omdat de onderdelen goed worden getest en gecontroleerd, zijn tweedehands oldtimer onderdelen een prima alternatief voor nieuwe auto onderdelen. Door inspectie van de artikelen kan men nagaan of een onderdeel een tweede leven kan leiden. De beste onderdelen worden weer voor de verkoop aangeboden en kunnen worden gebruikt tijdens onderhoudsbeurten en reparatie. In sommige gevallen wordt zelfs garantie gegeven.

Originele oldtimer onderdelen

Ben je op zoek naar originele onderdelen voor je oude auto? Dan zijn deze nieuw soms niet meer te verkrijgen. Als een model niet meer wordt geproduceerd, stopt men binnen afzienbare tijd vaak ook met het produceren van onderdelen voor de desbetreffende auto. Op de sloop vind je onderdelen uit sloopauto’s. Daarom zijn er voor bijna elk merk en elk type oldtimer wel originele materialen te koop.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Oldtimer onderdelen kopen op de sloop".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl