Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 31 min geleden
  Onbekend voertuig
 • 51 min geleden
  Ford Fiesta
 • 55 min geleden
  Fiat Fiat Punto
 • 1 uur geleden
  Volvo V50
 • 2 uur geleden
  Lexus Lexus Rx400h
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Sloopauto onderdelen kopen

Een auto rijden kan soms flink in de kosten lopen. Niet alleen brandstofkosten, belastingen en verzekeringen zijn duur, maar reparaties en onderhoudsbeurten vormen een grote kostenpost. Zeker als je auto al een hoop kilometers op de teller heeft staan, kan het gebeuren dat er op den duur een onderdeel van je auto, zoals de airco, motor, elektronica of een onderdeel van de remmen, vervangen moet worden. Sommige onderdelen zijn niet enorm duur, maar er zijn ook auto onderdelen die al snel honderden tot soms wel duizenden euro’s kosten. Een oplossing om de kosten dan toch nog te drukken zijn sloopauto onderdelen. Wil je hier meer te weten over komen? Lees dan vooral verder.

Autosloperijen door heel Nederland

In heel Nederland zijn er een groot aantal autosloperijen actief. Sommige van deze sloperijen zijn gespecialiseerd in bepaalde typen en merken, terwijl andere sloperijen alle soorten schade- en sloopauto’s inkopen. Door een sloperij worden oude auto’s ingekocht en vervolgens gedemonteerd, waarna de onderdelen worden hergebruikt of gerecycled. Je kunt bij autosloperijen terecht met een sloopauto of schadeauto, als je hier vanaf wilt, maar je kunt bij deze bedrijven ook terecht voor tweedehands auto onderdelen die ze verkopen.

Sloopauto onderdelen

Een sloopauto kan vaak nog een groot aantal aan bruikbare onderdelen bevatten; deze kunnen gedemonteerd worden. De producten uit de auto’s worden bij autosloperijen gekeurd en opgeslagen in het magazijn, waardoor je gemakkelijk het onderdeel kunt vinden waar je naar op zoek bent. Door de testen en keuringen die de onderdelen ondergaan, ben je er van verzekerd dat de onderdelen nog van goede kwaliteit zijn. Bij een aantal sloperijen krijg je zelfs garantie om een zekerheid te bieden.

Sloopauto onderdelen

Een goedkopere optie

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor onderdelen van sloopauto’s, is vanwege de kosten. Als je je auto naar een garage brengt voor een reparatie, worden er vaak nieuwe auto onderdelen besteld om je auto mee te repareren. De kosten kunnen hoog oplopen, waardoor het soms enorm gunstig kan zijn om gebruik te maken van tweedehands auto onderdelen. De prijs van deze producten is soms wel 50% goedkoper dan die van nieuwe onderdelen, iets wat zeker bij duurdere onderdelen een hoop geld kan schelen. Vaak is de kwaliteit gelijkwaardig, waardoor het een verstandige keuze is.

Een ander voordeel van het gebruik van sloopauto onderdelen, is dat er een groot assortiment aan producten is. Van sommige auto’s, zoals oldtimers, worden de nieuwe onderdelen niet meer geproduceerd, waardoor het een hele zoektocht kan zijn om de juiste onderdelen te vinden om je auto mee te repareren. Een aantal autosloperijen is juist gespecialiseerd in deze auto’s, waardoor ze vaak wel het product hebben waar je naar op zoek was.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Sloopauto onderdelen kopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl