Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 8 min geleden
  Mini Mini Cooper
 • 14 min geleden
  Ford Fiesta
 • 15 min geleden
  Ford Fiesta
 • 46 min geleden
  Mercedes-benz Citan
 • 48 min geleden
  Onbekend voertuig
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Slooponderdelen

Na een ongeval kan het zijn dat je auto helemaal niet meer geschikt is om te rijden. Dan zal de auto naar de sloperij gebracht worden. De sloperij zal uw auto demonteren. Dat betekent dat zij “sloopauto onderdelen” hergebruikt.

Slooponderdelen online

Het kan ook zijn dat je opzoek bent naar slooponderdelen. Na een lichte aanrijding heb je bijvoorbeeld een achter bumper nodig of een andere deur. Als de kosten om een nieuw onderdeel te kopen te hoog zijn, kun je online zoeken naar slooponderdelen. Dat kan bijvoorbeeld op Autosloperij.nl.

Sloopauto onderdelen zijn goedkoper dan nieuwe auto onderdelen, maar je bent wel afhankelijk van het aanbod. Heb je een zwarte auto en kun je alleen een witte deur vinden, dan heb je een probleem. Je kunt de deur natuurlijk laten spuiten, maar de vraag is dan of je überhaupt goedkoper uit bent. Uiteraard is het wel de moeite waard om het te proberen!

Soms is een auto van ouderdom dat het niet meer de moeite loont om nieuwe onderdelen aan te schaffen. Dan kun je zoeken naar slooponderdelen en wie weet vind je wel het geschikte onderdeel. Als je zelf handig genoeg bent kan je het zelf monteren. Bent u niet handig? Dan kunt u uitwijken naar de garage. Veel autogarages bieden de mogelijkheid om te kiezen voor gebruikte auto onderdelen.

Sloopauto onderdelen zelf monteren

Als je zelf een “handige Harry” bent, kun je de slooponderdelen zelf monteren. Let wel op dat je dit goed aanpakt, want oude onderdelen passen niet zoals nieuwe. De bouten kunnen er niet meer zijn, openingen met wat beschadigingen en mogelijk moet je eerst roest wegwerken. Als je dat een leuk tijdverdrijf lijkt, kun je aan de slag. Zorg voor voldoende materiaal en veel geduld. Dan kan je binnen korte tijd alweer met je auto de baan op.

Het is niet vanzelfsprekend een juist stuk te vinden bij slooponderdelen, maar wie zoekt kan zeker een mooie deal doen. De omgekeerde richting kan het ook. Je kunt jouw oude auto verkopen, maar ook die uit elkaar halen, zodat je toch nog wat inkomsten kunt vergaren met de verkoop van slooponderdelen.

slooponderdelen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Slooponderdelen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl