advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 min geleden
    Mini Mini
   • 10 min geleden
    Ford Fiesta
   • 14 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 20 min geleden
    Toyota Toyota Corolla Verso
   • 26 min geleden
    Peugeot 206
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Tweedehands onderdelen aanhangers en trailers

   Aanhangers, aanhangwagens en trailers kunnen net als auto’s en andere voertuigen kapot gaan. Als een aanhangwagen gerepareerd moet worden en er vervangende onderdelen moeten worden aangeschaft, dan kunnen er nieuwe of tweedehands onderdelen worden gebruikt. Het kopen van tweedehands onderdelen heeft verschillende voordelen. De onderdelen zijn flink goedkoper en omdat ze al een eerste leven hebben gehad, weet je dat ze hun werk doen. Een nadeel is dat onderdelen voor trailers en aanhangers soms lastig vindbaar zijn. Wat moet je eigenlijk weten als je tweedehands of gebruikte onderdelen wilt aanschaffen? Dat lees je in dit artikel.

   Nieuw of tweedehands?

   Als je nieuwe onderdelen koopt dan ben je ervan verzekerd dat deze niet gebruikt zijn en je krijgt garantie dat ze naar behoren werken. Tegenwoordig is dat ook het geval als je gebruik maakt van tweedehands onderdelen. Tenminste, ze zijn dan wel gebruikt, maar verkeren nog in goede staat. De onderdelen worden na de demontage van de sloopaanhanger grondig gecontroleerd. Als er toch gebreken zijn, dan worden ze niet te koop aangeboden. Je kunt er dus vanuit gaan dat alle tweedehands onderdelen die je voor een aanhanger wilt kopen van goede kwaliteit zijn.

   Onderdelen zoeken

   Om de juiste gebruikte onderdelen te vinden, kun je zoeken aan de hand van een aantal criteria. Let op, onderdelen voor aanhangers zijn schaarser dan auto onderdelen en daarom soms een stuk moeilijker te vinden.

   In de eerste plaats kun je zoeken aan de hand van het merk en het type van de aanhanger . Je kunt ook het onderdeelnummer gebruiken. Tegenwoordig zijn er veel imitatie onderdelen op de markt. Het maakt daarom voor veel onderdelen niet eens meer uit of het een origineel merk onderdeel is. Reflectoren of stekkers om de aansluiting van het elektra op een voertuig te regelen, zijn vaak van andere merken.

   Waar komen gebruikte onderdelen vandaan?

   De tweedehands aanhanger onderdelen zijn meestal afkomstig van aanhangers die door schade of defecten niet meer gebruikt kunnen worden. De aanhangers worden gedemonteerd, maar dat betekent niet dat al het materiaal vernietigd wordt. Sommige, meestal kostbare, onderdelen worden gecontroleerd en vervolgens verkocht. Dat zijn de tweedehands onderdelen die jij ook kunt kopen voor de reparatie die je wilt uitvoeren. De materialen niet verkocht kunnen worden, worden zoveel mogelijk gerecycled.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands onderdelen aanhangers en trailers".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl