advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Volvo V60
   • 1 uur geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 3 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 3 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto export

   Veel mensen die over een oudere wagen beschikken willen deze graag bij verkoop laten uitvoeren naar het buitenland. In tal van verschillende landen zijn de afgedankte auto’s uit Nederland immers meer dan welkom. Het voorgoed uitvoeren van een voertuig naar een ander land is evenwel niet zo eenvoudig als het op het eerste zicht lijkt, in tegendeel. Zo dient u bijvoorbeeld eerst de registratie van dat voertuig bij de RDW stop te zetten. Dit is zeer belangrijk, want zonder deze beëindiging is het niet mogelijk om uw lopende autoverzekering op te zeggen. Ook de motorrijtuigenbelasting evenals de APK-plicht komt dan te vervallen.

   Hoe verloopt auto export?

   Auto export kan in principe op twee verschillende manieren worden geregeld. Het regelen van de uitvoer is namelijk mogelijk via zowel een RDW-keuringsstation als een RDW-balie. Het verloop van de uitvoering is eveneens vrij rechtlijnig. Aan de procedure bij het RDW-keuringsstation of de RDW-balie zijn wel kosten verbonden. In 2015 bedragen deze kosten 10,77 euro. De RDW zal wanneer alle nodige documenten zijn ingevuld het voertuig afmelden in het kentekenregister. Vervolgens zal er u gevraagd worden om de kentekenplaten in te leveren waarna u alle vereiste documenten op vlak van export zult ontvangen. Door het nauwkeurig opvolgen van deze procedure kan auto export dus zoals u ziet op vrij korte termijn geregeld worden.

   Alternatief voor auto export?

   Is er ook een alternatief voor auto export? Absoluut. In bepaalde gevallen is de auto zo sterk verouderd of is hij bijvoorbeeld in die mate beschadigd dat het niet meer interessant is om deze uit te voeren naar het buitenland. Dan kant u er het best voor kiezen om een beroep te doen op een autosloperij. Wanneer de tweedehandse markt in eigen land niet warm loopt voor uw oude auto zal de sloperij u er op eenvoudige wijze vanaf helpen. U neemt gewoon contact op waarna zij de sloopauto ophalen. Let wel, het overnamebedrag zal in dit geval lager liggen, maar u hoeft wel geen extra kosten meer te maken voor uw auto en u bent er nagenoeg meteen van verlost!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto export".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl