advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 24 min geleden
    Ford Ka
   • 28 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 30 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 36 min geleden
    Mercedes-benz E 350 E
   • 44 min geleden
    Suzuki Swift
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto gratis laten ophalen bij een bergingsbedrijf

   Heb je een aanrijding gehad of ben je betrokken geraakt bij een ongeval? Dan kan het zijn dat je auto nu total loss is. De auto werd door het bergingsbedrijf naar het dichtstbijzijnde station gebracht, maar helaas is inmiddels gebleken dat de auto economisch total loss is en geen waarde meer vertegenwoordigd. Omdat je slechts W/A verzekerd bent, wil je zo min mogelijk kosten maken. Gelukkig kun je altijd de autosloperij nog bellen!

   Sloopauto laten ophalen

   Wil je je auto op locatie op laten halen en hier geen geld aan uitgeven? Dan kun je een autosloperij in de buurt benaderen. Leg je verhaal uit en vertel dat de auto niet langer de weg op kan. Om die reden zou je het fijn vinden als de auto opgehaald wordt bij het bergingsbedrijf. Voor veel autosloperijen is dit geen probleem. Spreek een tijd af, zorg dat je aanwezig bent en neem je autopapieren mee. Afhankelijk van het soort auto ontvang je misschien zelfs een vergoeding voor je auto!

   Hoe snel kan uw auto worden opgehaald?

   Afhankelijk van drukte kan uw schadeauto meestal snel worden opgehaald. Natuurlijk moet de autosloperij wel een gaatje hebben in haar planning, maar over het algemeen kunnen de meeste sloopauto ophaaldiensten uitrukken binnen 48 uur. Omdat de meeste autoverzekering slechts stalling voor enkele dagen vergoeden, is het fijn al je zo snel mogelijk van je auto af bent. Ben daarom zo snel mogelijk naar de autosloop om een plekje te claimen in de plannen!

   Maakt het uit hoe uw auto er aan toe is?

   In principe maakt de staat van uw voertuig niet veel uit. Een voertuig dat niet meer rolbaar is, vereist wel een andere aanpak. Een rolbaar voertuig kan namelijk worden opgehaald met een oprijwagen, terwijl een voertuig dat niet meer rolbaar is in veel gevallen met een kraan moet worden opgehaald. Het vervoer met een vrachtwagen met kraan is in de regel veel duurder. Het is dus belangrijk om goed uit te leggen hoe de auto er aan toe is. Zo voorkom je teleurstelling als ter plekke blijkt dat de chauffeur uw auto met zijn oprijwagen toch niet mee kan nemene.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto gratis laten ophalen bij een bergingsbedrijf".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl