advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 8 min geleden
    Audi Audi A3
   • 18 min geleden
    Hyundai Atos Spirit
   • 22 min geleden
    Renault Trafic
   • 25 min geleden
    Seat Ibiza
   • 32 min geleden
    Seat Ibiza
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto laten ophalen door sloopbedrijf

   Ben je in het bezit van een auto en wil je hier, om welke reden dan ook, snel vanaf? Dan kun je je auto laten ophalen door een sloperij of sloopbedrijf. De meeste autosloopbedrijven hebben een eigen ophaalservice waarmee ze jouw auto op locatie op kunnen halen.

   Snel van je auto af!

   Wil je snel van je auto af? Kies dan voor een sloopbedrijf met ophaaldienst. De autosloop met een ophaaldienst laat zelf medewerkers rondrijden met oprijwagens en vrachtwagens. Ze kunnen jouw auto op locatie ophalen. Dit is vooral fijn als je auto schade heeft opgelopen en niet de weg op kan of als de apk verlopen is. Als je je auto in zo’n gevak zelf wil wegbrengen, zul je een bergingsbedrijf moeten inschakelen of een auto ambulance moeten regelen. Dit kost niet alleen veel tijd en moeite, maar ook geld. Omdat de autosloperij de ophaaldienst aanbiedt als service kan de auto meestal gratis worden opgehaald.

   Vergoeding

   In ruil voor je auto krijg je in veel gevallen een vergoeding. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de staat waarin de auto verkeerd. Is het een relatief goede tweedehands auto? Dan zal de vergoeding hoger zijn dan als het gaat om een sloopauto die de weg nooit meer op kan. Leg daarom goed uit om wat voor auto het gaat en spreek van te voren een prijs af. Op die manier weet je precies wat de vergoeding voor je auto zal zijn. Eventueel kun je ook nog sloopbedrijven met elkaar vergelijken, zodat je de beste prijs krijgt voor je auto.

   autosloopbedrijf

   Sloopbedrijven in Nederland

   In Nederland zijn een paar honderd sloopbedrijven actief. Je kunt een sloopbedrijf in je buurt benaderen, maar je kunt er ook voor kiezen om een sloopbedrijf uit te kiezen die in heel Nederland actief is. Door te vergelijken kun je uiteindelijk kiezen voor het sloopbedrijf dat voor jou het meest geschikt is.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto laten ophalen door sloopbedrijf".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl