advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 28 min geleden
    Mitsubishi Mitsubishi Colt
   • 29 min geleden
    Volvo V70
   • 31 min geleden
    Volvo V70
   • 43 min geleden
    Mini Mini Cooper S
   • 1 uur geleden
    Nissan Nissan Almera Tino
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto naar de sloop: laten ophalen of brengen

   In het bezit van een oude auto die eigenlijk onder de noemer sloopauto valt? Dan kun je je wenden tot de sloperij in uw buurt. De sloop biedt twee alternatieven. De eerste mogelijkheid is om je auto zelf naar de sloop te brengen en de andere mogelijkheid is om de auto door de sloop te laten ophalen. Voor beide opties valt wat te zeggen, maar iedere mogelijkheid biedt zijn eigen voordelen. Daarom is het voor u de vraag welke situatie beter bij u past.

   Auto naar de sloop brengen

   U kunt uw auto zelf naar de sloop brengen. Dat betekent dat u zelf naar een sloperij in uw buurt rijdt en ter plekke de vergoeding en vrijwaring ontvangt. De vergoeding is vaak iets hoger als u uw auto zelf brengt, omdat de autosloperij geen benzine hoeft te verbranden en personeel hoeft in te zetten om uw auto op te halen.

   Auto op laten halen door de sloop

   Hebt u een auto die niet meer rijdt? Dan is ophalen door de sloop een beter alternatief dan zelf brengen. Als u de auto zelf wilt brengen, moet u waarschijnlijk een aanhanger regelen of een bergingsbedrijf inschakelen. Dit kost geld en daarom is het vaak voordeliger om een stukje van uw vergoeding in te leveren en de auto gratis te laten ophalen. Dit kan handig zijn als uw motor kapot is, de versnellingsbak niet meer werkt, als de auto warm loopt en ook als de apk van de auto verlopen is. U loopt zo niet het risico dat u met pannen komt te staan of dat u een boete krijgt.

   Vergoeding voor een sloopauto bij de sloop

   De vergoeding is afhankelijk van verschillende factoren, maar voor een echte sloopauto (compleet) ontvangt u tussen de € 50,- en € 150,- als deze opgehaald moet worden. Hebt u een kaal chassis? Dan valt dit meestal lager uit. Hebt u een jonge auto? Dan kan dit bedrag zomaar oplopen tot honderden en zelfs duizenden euro’s. U kunt het beste informeren welke situatie relevant is voor u.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto naar de sloop: laten ophalen of brengen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl