Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Auto naar de sloop: laten ophalen of brengen

In het bezit van een oude auto die eigenlijk onder de noemer sloopauto valt? Dan kun je je wenden tot de sloperij in uw buurt. De sloop biedt twee alternatieven. De eerste mogelijkheid is om je auto zelf naar de sloop te brengen en de andere mogelijkheid is om de auto door de sloop te laten ophalen. Voor beide opties valt wat te zeggen, maar iedere mogelijkheid biedt zijn eigen voordelen. Daarom is het voor u de vraag welke situatie beter bij u past.

Auto naar de sloop brengen

U kunt uw auto zelf naar de sloop brengen. Dat betekent dat u zelf naar een sloperij in uw buurt rijdt en ter plekke de vergoeding en vrijwaring ontvangt. De vergoeding is vaak iets hoger als u uw auto zelf brengt, omdat de autosloperij geen benzine hoeft te verbranden en personeel hoeft in te zetten om uw auto op te halen.

Auto op laten halen door de sloop

Hebt u een auto die niet meer rijdt? Dan is ophalen door de sloop een beter alternatief dan zelf brengen. Als u de auto zelf wilt brengen, moet u waarschijnlijk een aanhanger regelen of een bergingsbedrijf inschakelen. Dit kost geld en daarom is het vaak voordeliger om een stukje van uw vergoeding in te leveren en de auto gratis te laten ophalen. Dit kan handig zijn als uw motor kapot is, de versnellingsbak niet meer werkt, als de auto warm loopt en ook als de apk van de auto verlopen is. U loopt zo niet het risico dat u met pannen komt te staan of dat u een boete krijgt.

Vergoeding voor een sloopauto bij de sloop

De vergoeding is afhankelijk van verschillende factoren, maar voor een echte sloopauto (compleet) ontvangt u tussen de € 50,- en € 150,- als deze opgehaald moet worden. Hebt u een kaal chassis? Dan valt dit meestal lager uit. Hebt u een jonge auto? Dan kan dit bedrag zomaar oplopen tot honderden en zelfs duizenden euro’s. U kunt het beste informeren welke situatie relevant is voor u.

Auto naar de sloop: laten ophalen of brengen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto naar de sloop: laten ophalen of brengen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl