Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 5 min geleden
  Fiat Fiat Idea
 • 10 min geleden
  Land Rover Freelander
 • 34 min geleden
  Citroen C3
 • 39 min geleden
  Seat Mii
 • 47 min geleden
  Bmw 5er Reihe
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Auto opkopers, snelle overname van uw auto

Heeft u een auto die op het eerste zicht geen enkele waarde meer heeft? Heeft u er bijgevolg ook geen enkel idee van wat u nog met dat voertuig moet aanvangen? In dat geval kunnen auto opkopers u verder helpen. Auto opkopers zijn mensen die er zoals de naam reeds laat vermoeden in zijn gespecialiseerd om oude auto’s op te kopen om er vervolgens nog wat winst uit te halen. In het merendeel van de gevallen worden de auto’s naar het buitenland geëxporteerd of worden ze opgeknapt waarna ze gewoon in Nederland zelf te koop worden aangeboden. Hoe dan ook, auto opkopers hebben alles in huis om een snelle overname van uw auto te garanderen.

Waarom een beroep doen op een auto opkoper?

Bovenstaande maakt het eigenlijk reeds duidelijk, in het merendeel van de gevallen wordt er een beroep gedaan op de mogelijkheden van een auto opkoper wanneer de eigenaar van het voertuig geen andere mogelijkheden ziet. Verschillende auto’s zijn reeds zo oud of hebben dergelijke schade opgelopen dat ze op de reguliere tweedehandse markt (zonder herstellingswerken) eigenlijk geen enkele waarde meer hebben. Dat hoeft evenwel niet te betekenen dat u geen enkele euro meer aan uw auto kunt verdienen, in tegendeel. Een auto opkoper zal met plezier uw voertuig overnemen terwijl u ook nog eens in het merendeel van de gevallen een aantrekkelijk overnamebedrag zult ontvangen.

Auto opkoper of autosloperij?

In principe doet een auto opkoper dus eigenlijk een beetje hetzelfde als een autosloperij… Of niet? Het klopt inderdaad dat beiden enkele gelijkenissen vertonen, maar er zijn ook structurele verschillen. Het is bijvoorbeeld zo dat een auto opkoper de wagen niet zelf recycleert. Een autosloperij doet dat uiteraard wel. Beide partijen houden wel doorgaans rekening met de combinatie van de carrosserie van het voertuig met eventuele auto onderdelen die nog bruikbaar zijn. Wilt u achterhalen welke van beide mogelijkheden voor u op financieel vlak het interessantst is? Aarzel dan niet langer en vraag geheel vrijblijvend een overnameprijs op bij beide partijen. Zo weet u meteen bij welke van de twee u het grootste bedrag zult ontvangen.

auto opkopers

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto opkopers, snelle overname van uw auto".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl