advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 42 min geleden
    Alfa Romeo Alfa Romeo 159 Sportwagon
   • 44 min geleden
    Mercedes-benz Cla 180
   • 44 min geleden
    Kia Rio
   • 56 min geleden
    Suzuki Baleno
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto total loss en verkopen

   Auto total loss: verkopen?

   Auto total loss en verkopen

   Een ongeluk zit in een klein hoekje

   Een ongeluk met de auto kan helaas iedereen overkomen. Soms is er weinig voor nodig om een auto zodanig schade te rijden, dat deze niet meer de weg op kan. In dat geval wordt de auto total loss verklaard. Dit is uiteraard eeuwig zonde van je voertuig. Gelukkig bestaat er in deze situaties de hulp van de autosloperij. In welke staat je auto ook verkeert, de autosloperij is vrijwel altijd geïnteresseerd in jouw oude voertuig. Zelfs een auto die total loss is kun je verkopen aan de autosloperij. Als het niet om de waarde van de schroot van je voertuig gaat, dan gaat het wel om die onderdelen die nog wel degelijk intact zijn of dat na enkele reparaties alsnog zijn.

   Naar de schroothoop

   Helaas is er voor een aantal auto’s dat total loss worden verklaard weinig hoop meer. Hoe erger de schade, hoe minder er van het voertuig overblijft voor een eventueel hergebruik. In dat geval kan de autosloperij uitkomst bieden. Zij zijn experts in het demonteren van je auto die total loss is verklaard en deze klaar te maken voor de sloop. Deze sloop leidt tot autowrakken die weer als schroot kunnen worden verkocht. Zo kun je als eigenaar van een auto die total loss is verklaard deze toch verkopen en de verdiensten hieraan investeren in andere zaken.

   Hergebruik van onderdelen

   Zelfs in de meest kapotte auto’s zijn er vaak toch nog onderdelen te vinden die geschikt zijn voor hergebruik. Deze onderdelen hebben ofwel de klap van het ongeluk overleefd, of zijn aan de hand van enkele reparaties weer gereed te krijgen. Deze onderdelen kunnen gebruikt worden om andere auto’s te repareren en zo weer de weg op te krijgen. Ook kunnen de onderdelen verkocht worden aan particulieren die graag zelf aan de slag gaan met klussen aan auto’s en andere voertuigen. Bij Autosloperij.nl denken ze graag mee over de mogelijkheden om je auto die total loss is verklaard te verkopen en halen je auto indien nodig bij je thuis op. Zo kan zelfs de meest kapotte auto aan een tweede leven beginnen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto total loss en verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl