advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 uur geleden
    Ford Ka
   • 4 uur geleden
    Seat Altea Xl
   • 5 uur geleden
    Opel Astra
   • 6 uur geleden
    Peugeot 308
   • 6 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto verkopen op zondag

   Wilt u, om welke reden dan ook, van uw auto af op zondag? Dan is dat tegenwoordig geen probleem meer. Vroeger waren veel slopers op zondag gesloten en ook op dit moment is nog steeds een groot deel van de bedrijven gesloten, maar gelukkig zijn er ook sloperijen en autobedrijven die in het weekend opereren. Hebt u een ongeluk gehad op zondag? Is uw auto daardoor veranderd in een sloopauto of schadeauto? Dan kunt  u toch van uw auto af.

   Gratis auto ophalen op zondag

   Sommige autosloperijen werken tegenwoordig 7 dagen in de week. Dat betekent dat ze ook op zondag voor u klaar staan. De vergoeding die je ontvangt op zondag is niet anders dan dat je zou ontvangen op maandag, woensdag of vrijdag, dus u hoeft zich hierover geen zorgen te maken. In vrijwel alle gevallen kan de auto bovendien gratis worden opgehaald. Of het nu om een oude auto, een tweedehands auto, een sloopauto, een schadeauto, een kapotte auto of een auto zonder apk keuring gaat.

   Sloopauto op zondag

   Bent u op zondag betrokken geraakt bij een ongeluk? Dan kunt u uw auto verkopen aan de online autosloperij. Binnen enkele uren kan de auto in de meeste gevallen worden opgehaald. Telefonisch zal een medewerker met u enkele zaken betreffende uw auto bespreken. Het zal gaan om de rijbaarheid van de auto, de staat waarin deze verkeerd, de leeftijd, het type en het merk. Op basis van die gegevens zal een bod worden uitgebracht. Dit bod kan variëren van enkele tientjes tot zelfs duizenden euro’s als het een jonge auto betreft.

   Auto ophalen op feestdagen

   Naast zondagen zijn sommige bedrijven ook op feestdagen operatief. Dat betekent dat u niet hoeft te wachten tot na de feestdag als u contact op wilt nemen. Diverse autosloperijen werken door met Pasen, Pinksteren, Kerstmis, Oudjaar en zelfs op Nieuwjaarsdag.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto verkopen op zondag".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl