advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 26 min geleden
    Peugeot 5008
   • 28 min geleden
    Seat Ibiza
   • 39 min geleden
    Audi Audi A3
   • 49 min geleden
    Peugeot 206
   • 55 min geleden
    Toyota Toyota Mr2
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Autosloperij in het weekend: zaterdag & zondag

   Een auto ongeluk kan je niet plannen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je in het weekend, op zaterdag of zondag, betrokken raakt bij een ongeval of ongeluk en om die reden zo snel mogelijk van je auto af wil. Natuurlijk kun je het weekend afwachten, maar het is fijn als je direct op zaterdag of zondag al weet waar je aan toe bent. De meeste autosloperijen zijn op zaterdag geopend. Je kunt dus altijd een poging wagen! Hoewel niet alle autosloperijen op zondag werken, zijn er een aantal die een uitzondering maken. Sommige bedrijven hebben een online team dat de binnengekomen opdracht verwerkt. Zo kun je op maandag direct worden gepland! Er zijn ook autosloperijen die op zondag werken, maar deze zijn op een hand te tellen.

   Auto naar de sloop brengen zaterdag of zondag

   Het wegbrengen van een sloopauto of schadeauto naar de autosloperij is op zaterdag meestal mogelijk, maar op zondag niet. De meeste autosloperijen zijn zaterdag geopend en op zondag gesloten. Vaak hanteren autosloperijen aangepaste openingstijden op zaterdag. Kijk dus altijd goed na of de sloperij van jouw keuze op zaterdag of zondag is geopend, voordat je een bezoekje brengt.

   Auto laten ophalen op zaterdag

   Het laten ophalen van je auto op zaterdag is meestal geen probleem. Natuurlijk moet de betreffende autosloperij wel tijd hebben. Als je op zaterdag om 15:00 ’s middags belt, is de kans klein dat de autosloperij nog uitrukt. Bel je al voor het weekeinde voor een afspraak op zaterdag? Dan kan dat meestal wel. Hoe eerder je belt, hoe groter de kans is dat de auto kan worden opgehaald. Omdat zaterdag voor veel mensen een vrije dag is, is het een populaire dag om je auto op te laten halen.

   Auto laten ophalen op zondag

   Het laten ophalen van je sloopauto of schadeauto op zondag is niet vaak mogelijk. Het is voor autosloperijen duur om ook op zondag open te zijn. Als de autosloperij geopend is, is het meestal de inkoopafdeling. Wil je op zondag toch van je auto af? Dan kun je natuurlijk wel bellen, om zo vroeg mogelijk een afspraak in te plannen. Zolang de auto op je naam staat, betaal je kosten. Het is zonde als je een dag wacht met het aanbieden van je auto als bellen op zondag een kostenbesparing kan opleveren.

   Auto onderdelen kopen op zaterdag of zondag

   Hetgeen wat hierboven is beschreven geldt ook voor auto onderdelen. Je kunt de meeste autosloperijen op zaterdag bezoeken. Op zondag zijn de meeste autosloperijen gesloten, dus het kan zijn dat je bij een gesloten autosloop voor de deur staat. Neem van te voren even contact op, zodat je zeker weet dat je niet voor niets rijdt. Kies je er voor om onderdelen te bestellen? In de meeste gevallen worden pakketen op zondag niet verstuurd. Dat betekent dat je het pakket pas op dindag ontvangt. Als een pakketje op maandag wordt aangeboden bij een postvervoerder, zoals PostNL of DHL, dan wordt het pakket op dinsdag pas bezorgd.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloperij in het weekend: zaterdag & zondag".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl