Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 9 sec geleden
  Seat Alhambra
 • 12 min geleden
  Mini Mini Cooper
 • 18 min geleden
  Ford Fiesta
 • 19 min geleden
  Ford Fiesta
 • 50 min geleden
  Mercedes-benz Citan
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Bestelauto of bestelbus verkopen

Een bestelauto of bestelbus verkopen is populairder dan ooit. Dat komt omdat Nederland steeds meer zelfstandig ondernemers telt die wel wat extra laadruimte kunnen gebruiken. De ene koopt nieuw en de andere koopt tweedehands. Het is daarom interessant om je bestelbus te koop aan te bieden als je zelf voor iets nieuws gaat. Dat kun je tegenwoordig heel gemakkelijk zelf regelen. Let daarbij wel op dat je niet in een aantal bekende valkuilen trapt. Hier lees je welke dat zijn.

Slechte indruk

De beste indruk van de auto die je te koop aanbiedt krijgen kopers van de foto’s. Ook als je je bestelauto of bestelbus verkopen gaat is dit natuurlijk van belang. Zorg daarom dat je goede foto’s bij je advertentie plaatst. Er is een lijstje van de beelden die je in ieder geval moet leveren online te vinden. Als je je hier aan houdt zal je met zekerheid een goede indruk maken. Dit verhoogt de kans op een snelle verkoop van je auto.

Goed verhaal

Zorg dat je duidelijk bent over de specificaties van je bestelbus of bestelauto. Dit geldt extra omdat het om een specifieke klasse gaat waarin je verkoopt. De potentiële kopers zijn niet zomaar aan het oriënteren. Ze zijn op zoek naar een auto die bepaalde prestaties moet kunnen leveren. Dit gaat dan bijvoorbeeld over de laadruimte of over de kracht die hij heeft. Zorg dan ook dat dit goed wordt vermeld in de advertentie. Let anderzijds wel op dat je er geen te lang verhaal van maakt.

Let op je dagwaarde

Als je je bestelbus zakelijk hebt gebruikt dan moet je natuurlijk op de financiële voorwaarden letten als je hem verkoopt. Niet alleen moet je hem op de juiste manier in de boekhouding opnemen, je moet ook zorgen dat je een goed bedrag voor je verkoop ontvangt. Het is natuurlijk niet te verantwoorden dat je druk bent met je ondernemerschap en dan verlies maakt op je bestelbus. Laat je daarom goed informeren over de dagwaarde van je bedrijfsauto.

Maak alle papieren in orde

let ook op de zaken die rondom het autobezit spelen. Als je je auto gaat verkopen, zowel particulier als zakelijk, dan is het belangrijk dat alle papieren op orde zijn. Dit heeft dan vooral betrekking op de kentekengegevens. Of je nu een kentekenkaart of een papieren kentekenbewijs hebt maakt niet uit. Zorg dat je alle delen compleet hebt zodat de verkoop niet onnodige vertraging oploopt. Let ook op dat alle abonnementen en verzekeringen worden opgezegd of overgeschreven. Als alles in orde is kun je met een gerust hart je bestelbus of bestelauto verkopen.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Bestelauto of bestelbus verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl