advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 24 min geleden
    Rimor ----
   • 37 min geleden
    Skoda Citigo
   • 43 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 44 min geleden
    Onbekend voertuig
   • 44 min geleden
    Toyota Starlet
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Brommobiel inkoop

   Sinds 1980 bestaan ze al, maar sinds 1995 rijden ze pas echt in Nederland. Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker rijden, de 45-km auto’s en de brommobielen. In de Nederlandse volksmond hebben ze een hoop namen toebedeeld gekregen, zoals minicar, microcar en mini auto. Vaak wordt de brommobiel verward met een gehandicapten auto. Dit is niet juist, omdat een gehandicaptenvoertuig alleen mag worden bestuurd door iemand met een handicap.

   Brommobiel inkoop in alle staten

   Hebt u zo’n brommobiel en wilt u daar vanaf? Bijvoorbeeld omdat u schade hebt gereden, omdat u een nieuwe heeft gekocht of omdat u hem simpelweg niet meer nodig hebt? Dan kunt u uw minicar door ons laten inkopen. Wij kunnen wel wat met uw brommobiel onderdelen! De vergoeding die u voor een brommobiel krijgt hangt af van de staat waarin deze verkeert. Brommobiel worden geclassificeerd in rijdende brommobielen en niet-rijdende brommobielen, waarbij de niet-rijdende variant uiteraard minder oplevert dan de rijdende variant. Bovendien zal ook het uiterlijk, de kilometerstand, het merk en het type meewegen in het bepalen van de vergoeding.

   Minicar merken

   Er zijn diverse merken op de markt waarvan u een brommobiel kunt bezitten. De meest bekende variant zijn de Aixam en de Microcar, maar ook andere merken als Belier, Canta, Casalini, Chatenet, Grecav, JDM, Ligier, Mega en eventueel Piaggio worden ingekocht.

   Tweedehands of oude brommobiel verkopen

   Het verkopen van een brommobiel is tegenwoordig een gemakkelijk proces. U kunt telefonisch contact opnemen met het bedrijf en aan de hand van diverse punten wordt de waarde bepaald. Soms moeten er wat foto’s worden verstuurd, zodat de medewerker een goed beeld heeft van de staat waarin de brommobiel verkeert. Op basis van deze staat krijgt u vrijblijvend een bod en u kunt zelf bepalen of u hiermee akkoord gaat.

   Kapotte minicar gratis ophalen

   Een niet rijdende brommobiel kan bovendien gratis worden opgehaald. Dit scheelt u transport kosten of kosten voor het huren van een aanhanger. Geef de medewerker in kwestie altijd door dat u de brommobiel opgehaald wilt hebben, omdat dit een kleine invloed heeft op de prijs.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Brommobiel inkoop".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl