Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 12 min geleden
  Peugeot 206
 • 15 min geleden
  Fiat Fiat Punto
 • 25 min geleden
  Audi Audi A4
 • 46 min geleden
  Skoda Citigo
 • 1 uur geleden
  Volkswagen Passat
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Cabrio naar de sloop

Niet iedereen heeft er een en veel mensen zijn er jaloers op: een cabrio of cabriolet. Met mooi weer kunt u de kap van de auto naar beneden halen, zodat u lekker in de zon zit en kunt genieten van het mooie weer. De cabrio is ondanks zijn bekendheid en de stijgende verkoop in de afgelopen jaren, nog steeds een relatief zeldzaam object op de Nederlandse autowegen. Om die reden vraagt u zich misschien af wat u moet doen met een schadeauto of sloopauto in de vorm van een cabriolet.

Cabriolet verkopen

De cabriolet is in tegenstelling tot de normale persoonsauto een seizoensgebonden product. Hiermee bedoelen we dat de waarde van een cabrio in de lente en zomer hoger is dan de waarde in herfst of de winter. Die fluctuatie heeft uiteraard te maken met het weer. Veel mensen willen de zomer doorkomen met een cabrio, maar vinden het geen goed plan voor in de winter. Omdat het dak (zeker het stoffen dak) erg gevoelig is voor viezigheid, regen en dus voor slecht weer, verkopen mensen hun cabriolet in de herfst of winter de deur. Omdat veel mensen met dezelfde gedachte hikken, is het aanbod van auto’s met open dak veel groter in de herfst dan in de lente. Tegelijkertijd neemt de vraag af, omdat het minder mooi weer wordt en mensen niet in een cabriolet willen rijden. Deze factoren samen zorgen ervoor dat de prijs in de herfst en winter maanden enorm kan dalen.

Cabrio naar de sloop

Komt u niet van uw auto af in de wintermaanden? Dan kunt u een gang naar de sloperij overwegen. De autosloperij heeft meer ruimte en tijd om een cabriolet te verkopen. Zij hebben een langere adem. U kunt dus ook een tweedehands cabrio aanbieden bij de autosloop. Overigens kunt u ook voor echte sloop en schade cabrio’s terecht bij de sloperij. De onderdelen van cabrio’s zijn vaak schaarser dan die voor normale auto’s en kunnen daarom iets meer waard zijn. Staar je hier echter niet blind op, want ook de vraag is veel kleiner dan de vraag naar normale onderdelen.

Onderdelen voor uw cabrio

Zoals hierboven aangegeven is het aanbod van cabrio’s kleiner dan voor personenauto’s. Toch is er op de sloop wel het een en andere aan tweedehands en gebruikte auto onderdelen te vinden. Waag eens een poging bij uw sloperij in de buurt. U kunt zeker besparen op de aanschafkosten.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Cabrio naar de sloop".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl