advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 min geleden
    Opel Movano
   • 2 uur geleden
    Opel Astra Sports Tourer
   • 3 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 3 uur geleden
    Renault Modus
   • 3 uur geleden
    Renault Modus
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Defecte auto verkopen en geld verdienen

   Wanneer uw auto na vele jaren dienst er opeens geen zin meer in heeft brengt dit de nodige overlast met zich mee. Niet alleen zit u tijdelijk zonder vervoer, bovendien zult u ook nog eens geld moeten uitgeven voor het aankopen van een nieuw voertuig. Gelukkig is het mogelijk om van uw defecte auto nog geld te maken. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren, maar de eenvoudigste mogelijkheid wordt ongetwijfeld geboden door een autosloperij. Deze kan namelijk meteen uw auto overnemen en dat terwijl u er nog een aantrekkelijke overnameprijs voor krijgt ook!

   Hoeveel krijg ik voor mijn defecte auto?

   Bovenstaande klinkt voor u uiteraard als muziek in de oren, maar hoeveel zult u nu precies ontvangen voor uw defecte auto? Wel dat hangt er een beetje vanaf. In eerste instantie wordt er namelijk gekeken naar de omvang van het voertuig, maar daarnaast worden ook de aanwezige onderdelen geïnspecteerd. Het is immers perfect mogelijk dat enkele cruciale onderdelen niet meer naar behoren functioneren, maar daarom kan de rest van de auto nog wel gewoon gebruikt worden. Hoe meer de sloperij op vlak van bruikbare onderdelen uit uw auto kan halen, des te hoger het bedrag ligt dat u zult ontvangen voor de overname.

   Defecte auto laten ophalen? Geen probleem!

   Het mooie aan een beroep doen op de diensten van de autosloperij is dat u ook nog eens de auto niet zelf dient te brengen. Voor de meeste mensen is dit vrijwel onmogelijk waardoor ze nog een takelwagen moeten inhuren met alle bijbehorende kosten van dien. Wanneer u een beroep doet op een autosloperij komt deze het voertuig altijd zelf ophalen waardoor u zich hier geen zorgen in hoeft te maken. Het ophalen van een sloopauto of defecte auto verloopt tot slot altijd geheel gratis, althans wanneer de auto zich in de buurt van de sloperij bevindt.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Defecte auto verkopen en geld verdienen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl