advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 55 min geleden
    Mercedes-benz C 180 E2
   • 2 uur geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Volvo S60
   • 2 uur geleden
    Renault Megane
   • 3 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto met kapotte versnellingsbak verkopen

   Een versnellingsbak is essentieel in een auto om te kunnen rijden. Als de auto op leeftijd is en de waarde van de auto flink is gedaald dan is het in veel gevallen niet meer rendabel om de versnellingsbak te laten vervangen door een nieuwe. Het kopen en laten plaatsen van een nieuwe versnellingsbak kan namelijk flink hoge kosten opleveren. In dat geval kun je weinig aanvangen met de auto omdat het niet meer mogelijk is om ermee te rijden.

   Verkopen

   Je kunt een poging wagen om de auto te verkopen aan een dealer of via internet. Omdat de versnellingsbak van de auto kapot is zal dit waarschijnlijk moeilijk gaan. Een nieuwe eigenaar zit er natuurlijk ook niet op te wachten om nog eens extra kosten te hebben voor het plaatsen van een nieuwe versnellingsbak. Daarom kun je gelukkig de auto wel verkopen aan de autosloperij. Omdat alleen de versnellingsbak kapot is, zijn er nog genoeg andere onderdelen van de auto die wel gebruikt kunnen worden. Deze worden er bij de autosloperij uitgehaald.

   Hergebruik

   Alle onderdelen van de auto die nog goed zijn en gebruikt kunnen worden halen de medewerkers van de autosloperij uit de auto. De onderdelen worden dan grondig getest en gecontroleerd. Als onderdelen nog in goede staat verkeren en nog gebruikt kunnen worden, dan worden ze opnieuw verkocht aan mensen die op zoek zijn naar onderdelen om hun eigen auto mee te repareren. Deze onderdelen worden dan tegen lage prijzen verkocht. Door het verkopen van jouw auto met een kapotte versnellingsbak aan de autosloperij, zorg je ervoor dat een deel van de auto toch kan worden hergebruikt.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto met kapotte versnellingsbak verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl