advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 24 min geleden
    Ford Ka
   • 29 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 31 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 37 min geleden
    Mercedes-benz E 350 E
   • 45 min geleden
    Suzuki Swift
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Pech gehad? Geld voor je auto

   Pech gehad met je auto? Het kan voorkomen dat je auto total loss is na een ongeluk. We kunnen ons voorstellen dat je je auto niet zomaar gratis weg wilt doen. Dat hoeft in veel gevallen ook niet, omdat er veel sloperijen en andere autobedrijven geld geven om je schadeauto over te nemen. Ze halen gratis de auto bij je op (of bij het bergingsbedrijf), verstrekken een vrijwaringsbewijs en betalen een redelijke prijs voor je auto. Hoeveel je sloopauto nog opbrengt is niet zo makkelijk te zeggen. Dat ligt aan verschillende factoren en de sloperijen willen er natuurlijk ook wat aan verdienen.

   Een sloopauto kun je verkopen

   Voorheen betaalde je een bepaald bedrag om je auto naar de sloop te brengen. Tegenwoordig kan een sloopauto zelfs geld opleveren. Er is een hele branche die draait op kapotte, oude of total loss verklaarde auto’s. Vandaar dat je steeds vaker ziet dat er wordt gevraagd naar sloopauto’s via advertenties of reclames. Sloperijen, autobedrijven die een onderdeel hebben die zich met sloop bezighoudt, tweedehands auto onderdelen handelaars en metaalbedrijven, allemaal hebben ze baat bij het verwerken van schadeauto’s. Een bijkomend voordeel is dat hierdoor veel wordt hergebruikt en dit veel beter is voor het milieu dan het gewoon te dumpen.

   Hoeveel levert een sloopauto op?

   De autosloop of autosloperij kijkt naar een paar elementen voordat ze je een bod uitbrengen. Ze vragen naar het merk van de auto, het type en het bouwjaar. Vaak is het zo dat hoe jonger de schadeauto is hoe hoger het bod zal zijn. Natuurlijk speelt vraag ook een rol. Want sloperijen kopen je schadeauto met het oog op de verkoop van onderdelen en het ijzer. Wanneer er veel vraag is naar de onderdelen van een bepaald merk auto zal dit de prijs natuurlijk ook opdrijven. Een ander aspect dat de prijs bepaald is het gewicht van de auto. Dat is namelijk een goede indicatie van de kilo’s ijzer dat de auto zal opbrengen. Want na het verwijderen van de onderdelen wordt het ijzeren wrak verschroot en verkocht aan metaalbedrijven. Deze betalen een bepaald bedrag per kilo ijzer, dat ook nog is per regio kan verschillen in hoogte.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Pech gehad? Geld voor je auto".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl