advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 19 min geleden
    Hyundai I 10
   • 22 min geleden
    Hyundai I 10
   • 48 min geleden
    Suzuki Alto
   • 51 min geleden
    Opel Astra
   • 1 uur geleden
    Ford Transit Custom
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Schadeauto gratis laten ophalen

   Om voor je schadeauto of een oude auto met defecten nog een prijs te krijgen kun je het beste contact opnemen met een sloperij. Je kunt velen op internet vinden, waar je de services en een prijsindicatie kunt vergelijken. Ook kun je contact opnemen met een plaatselijke sloperij. De meeste sloopbedrijven bieden een goede service bij het ophalen van je auto en het afhandelen van het papierwerk. Van tevoren kan er een prijs afgesproken worden maar het kan ook dat het bedrijf een expert stuurt om de auto te taxeren. En het schaadt zeker niet om met enkele bedrijven contact op te nemen zodat je de beste prijs kunt ontvangen.

   Gratis ophalen van de sloopauto

   De meeste sloopbedrijven halen je auto gratis op waarbij je vaak meteen het vrijwaringsbewijs mee krijgt. Vaak is het zo dat een sloopauto niet meer rijdt door schade of zoveel gebreken heeft dat ermee rijden onverantwoord is. Daarnaast kan de apk verlopen zijn waardoor je niet op de weg mag en zelfs een boete kunt krijgen. In deze gevallen is het maar goed dat de verschillende bedrijven langskomen om de auto op te halen. Zij kunnen de auto wegslepen of wanneer de auto niet meer rijdt, deze op een laadwagen zetten. Zelf heb je daar geen omkijken meer naar. De auto wordt bij je thuis opgehaald op een moment dat het uitkomt. Daarnaast krijg je een vergoeding en het papierwerk in de vorm van het vrijwaringsbewijs wordt meteen in orde gemaakt.

   Opkopen en ophalen, zelfs op zondag

   Sloopbedrijven kunnen verschillende openingstijden hanteren. Dat kan uiteenlopen van kantooruren tot wanneer het de klant uitkomt. Er zijn ook bedrijven die zelfs op zondag je auto komen ophalen. Dat is wel zo handig als je de rest van de week erg druk bent waardoor je je spaarzame vrije tijd op die dagen liever niet wilt besteden aan je schadeauto. Op zondag je auto op laten kopen en ophalen is dan zeker een uitkomst. En de service is gelijk aan andere dagen. De auto wordt gratis opgehaald tegen een leuke vergoeding.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Schadeauto gratis laten ophalen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl