advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 min geleden
    Ford Focus
   • 9 min geleden
    Opel Corsa
   • 49 min geleden
    Mercedes-benz A 160
   • 56 min geleden
    Mercedes-benz Slk 230 Kompressor
   • 1 uur geleden
    Kia Picanto
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Sloopauto, verzekering en autosloperij

   Wanneer u betrokken bent geraakt in een ongeval en uw auto aanzienlijke, materiële schade heeft opgelopen zal er veelal niets anders opzitten dan een beroep te doen op de diensten van een autosloperij. Hier op Autosloperij.nl kunt u alvast een duidelijk overzicht terugvinden van de verschillende autosloperijen die in uw omgeving zijn terug te vinden. In bepaalde gevallen is het echter belangrijk om er rekening mee te houden dat niet u zelf, maar wel uw verzekeraar de sloop van uw voertuig zal regelen. Dat is bijvoorbeeld vaak het geval bij een volledige casco autoverzekering. Bij een dergelijke verzekering staat er in de verzekeringspolis doorgaans altijd aangegeven dat de verzekeraar de sloopauto in beslag zal nemen en zal laten recycleren. Het bedrag dat bij de sloop van uw voertuig aan de verzekeraar wordt uitbetaald zit dan ook doorgaans ingecalculeerd in het bedrag dat u vanuit uw autoverzekering zult ontvangen.

   Interessant of niet?

   We kunnen ons de vraag stellen of bovenstaand scenario al dan niet interessant is. Feit is wel dat u als verzekeringnemer en eigenaar van de sloopauto nooit echt zult weten hoeveel uw verzekeraar voor uw voertuig heeft ontvangen. Toch, wanneer men er voor kiest om gebruik te maken van een beperkte of volledige cascoverzekering wordt er in het merendeel van de gevallen voor gekozen om de verzekeraar zelf de sloop van het voertuig af te laten handelen. Hoe dan ook, goed de verzekeringspolis van uw autoverzekering controleren is steeds van bijzonder groot belang wanneer u niet voor vervelende verrassingen met uw sloopauto wenst te komen te staan.

   Toch zelf een sloperij inschakelen?

   In bepaalde gevallen kunt u er als verzekeringnemer toch voor kiezen om zelf een beroep te doen op de diensten van een autosloperij. U dient dit wel duidelijk aan te geven aan uw verzekeraar zodat deze hier rekening mee kan houden bij het bepalen van het uit te betalen bedrag. Let wel, in bepaalde gevallen kan dit er voor zorgen dat u niet alleen te maken zult krijgen met meer tijdverlies, bovendien is het ook mogelijk dat deze manier van werken ten koste gaat van het overnamebedrag dat u voor uw sloopauto zult ontvangen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Sloopauto, verzekering en autosloperij".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl