advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 22 min geleden
    Peugeot 5008
   • 24 min geleden
    Seat Ibiza
   • 35 min geleden
    Audi Audi A3
   • 45 min geleden
    Peugeot 206
   • 51 min geleden
    Toyota Toyota Mr2
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Sloopregeling

   In 2014 ging de subsidie-sloopregeling van start. Deze werd in gang gezet door Alexandra Van Huffelen en Nelleke Weltevrede. Onder andere in Rotterdam werd de oproep gelanceerd om oude vervuilende auto’s te vervangen door nieuwe auto’s die minder uitstoot hebben. Maar ook in Amsterdam, Utrecht en Den Haag kwam deze maatregel tot leven. Vooral met het oog op een groener milieu en minder vervuilende uitstoot door oude auto’s werd een budget vrijgemaakt, zodat auto eigenaren premies konden ontvangen bij aankoop van een nieuwe milieuvriendelijke auto.

   Sloopregeling aanvragen

   Je kunt de zogenaamde subsidie sloopregeling aanvragen via deze website van gemeente Rotterdam. Hoeveel je als premie zou ontvangen hangt af van enkele zaken. Belangrijk zijn bijvoorbeeld: betreft het een personenauto of  een bestelauto, een benzine of diesel motor, de gewichtsklasse en het bouwjaar. Voor een auto uit 1992 kan men soms tot € 1000,00 ontvangen, maar dan diende je wel een nieuwe elektrische of op gas rijdende auto te kopen. In Rotterdam loopt de sloopregeling overigens tot 30 juni 2017, tenzij het subsidiebudget eerder op is. In andere steden zijn er voor zover bekend geen sloopregelingen meer actief.

   Sloopregeling volgens het RDW

   Volgens het RDW waren er in zo een 23.000 wagen die in aanmerking kwamen voor deze maatregel. Er werd zowaar een bedrag van bijna 8 miljoen euro vrijgemaakt voor de verbetering van de luchtkwaliteit. Iets waar we allen voordelen aan hebben. Andere steden zoals Amsterdam, Utrecht en Den Haag sprongen mee op de milieuvriendelijke kar en boden ook een sloopregeling aan. Echter was het in Rotterdam waar de premie hoger lag dan in andere steden.

   Het probleem lag hem dus echt in grote steden met veel auto’s, die zeer vervuilend zijn voor de lucht. Al deze maatregelen waren dus om de luchtkwaliteit te verbeteren. Sinds de laatste metingen is de luchtkwaliteit al een stuk beter, maar er moet nog heel wat gebeuren eer alles naar wens verloopt. Mensen moeten gestimuleerd worden om minder vervuilende auto’s aan te kopen of de auto vaker thuis te laten en openbaar vervoer te gebruiken.

   Voorwaarden sloopregeling Rotterdam

   De premie of subsidie’s zijn op dit moment enkel nog verkrijgbaar voor mensen die voor een bepaalde datum ingeschreven stonden in de gemeente Rotterdam. Daarnaast zijn er nog diverse andere voorwaarden. Deze vindt u de website van de gemeente Rotterdam.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Sloopregeling".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl