advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 23 min geleden
    Ford Ka
   • 28 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 30 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 36 min geleden
    Mercedes-benz E 350 E
   • 44 min geleden
    Suzuki Swift
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Wat is een sloopauto?

   Bijna iedereen heeft al weleens gehoord van de term sloopauto of sloopvoertuig, maar toch zijn er nog steeds veel mensen die hier geen goed beeld bij hebben. Eigenlijk is het zeer eenvoudig uit te leggen. Een sloopauto is een auto, die zoals de naam reeds doet vermoeden, alleen nog maar gesloopt kan worden. Een dergelijke voertuig zal op de reguliere markt geen enkele waarde meer vertegenwoordigen. Echter, dat wil niet zeggen dat je er geen financiële compensatie meer voor kunt krijgen. Een sloopauto zal in vrijwel alle gevallen een bepaalde waarde vertegenwoordigen. We vertellen u in dit artikel graag alles wat u moet weten over een sloopauto.

   Wanneer is er sprake van een sloopauto?

   Er kan in verschillende situaties gesproken worden over een sloopauto. In het meest voorkomende geval is het voertuig in kwestie betrokken geraakt bij een ongeval, waardoor deze aanzienlijke materiële schade heeft opgelopen. Wanneer het herstellen van de schade aan de auto meer kost dan het aankopen van een nieuw soortgelijke auto, dan zal de auto de stempel van sloopauto krijgen. Dit wil zeggen dat de waarde van het voertuig niet langer zal worden bepaald als auto op zich, maar aan de hand van de nog bruikbare onderdelen evenals de zogenaamde carrosserie. Een sloopauto is doorgaans niet meer in staat om op de openbare weg te rijden. Is herstellen van de auto met schade nog wel interessant? Dan wordt het voertuig meestal een schadeauto genoemd.

   Men spreekt ook over een sloopauto als een auto door niemand meer gewild is. Deze situatie kan zich voordoen als jij van je auto af wilt en niemand het voertuig wil komen. De enige uitweg die je dan nog hebt is je auto naar de autosloperij brengen.

   Hoeveel is een sloopauto waard?

   De waarde van een sloopauto is afhankelijk van verschillende factoren. In eerste instantie zal de autosloperij kijken naar de carrosserie van de sloopauto. Vervolgens zal er een controle worden uitgevoerd, waarbij wordt nagegaan in welke staat de onderdelen zich bevinden. Zijn er bruikbare onderdelen in de auto terug te vinden? Dan zal de vergoeding die je ontvangt oplopen. Ook de leeftijd, kilometerstand en populariteit van het model spellen een rol. Hoe dan ook: hoeveel een sloopauto precies opbrengt, valt niet zomaar één, twee, drie aan te geven!

   Sloopauto

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Wat is een sloopauto?".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl