advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Volkswagen Golf Plus
   • 5 uur geleden
    Ford Transit Connect 200s Lr Van 1.8i 85
   • 5 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 5 uur geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 6 uur geleden
    Hymer T 598 Cl
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Autosloop Mega

   Mega brommobielen zijn net even iets anders dan de andere modellen en merken die je gewend bent. Ze zijn namelijk net even een slagje groter en hebben veel meer ruimte achterin. Als jij jouw Mega wilt verkopen, kan dat bij Autosloperij.nl. Wij nemen ook tweedehands, schade- of sloopauto’s aan en bieden een leuk bedrag. Zonder dat je het misschien wist, kan een auto met schade nog best wat opleveren. Monteurs demonteren de brommobiel, zodat ze de bruikbare items kunnen recyclen. Als jouw remblokken of banden nog in orde zijn willen we daar gebruik van maken.

   Mega met schade verkopen

   Er is een grote kans dat jouw schadeauto of sloopauto meer oplevert dan je denkt. Via onze website kun je, door het kenteken en jouw gegeven in te vullen, de Mega laten taxeren. Wij geven je dan een bod, waarna jij kunt beslissen of je hierop in gaat. Wist je dat zo’n 85 procent van je auto herbruikbaar is? Grote kans dus dat wij wat met je brommobiel kunnen, terwijl het voor jou lijkt alsof hij z’n beste tijd heeft gehad. Hoe meer bruikbare onderdelen je bij ons afgeeft, en hoe beter ze in staat zijn, des te hoger is het bedrag dat je van ons terug krijgt.

   Verkopen tweedehands Mega

   Deze voorwaarden zijn precies hetzelfde voor een tweedehands Mega brommobiel. Als je hem toch liever weg doet, maar de Mega is nog in goede staat, kun je hem ook kwijt bij Autosloperij.nl. We kijken dan naar het bouwjaar, de gereden kilometers en hoe goed je de brommobiel hebt onderhouden. Dan brengen wij een bod uit en kun je hiermee akkoord gaan.

   Gratis ophalen

   Als je met ons in zee gaat en je de Mega gaat verkopen, kun je de brommobiel inleveren bij de sloperij. We hebben een groot netwerk in Nederland. Maar om het voor jou nog een stukje makkelijker te maken, kunnen we de brommobiel ook gratis bij je ophalen. Dit kan in Nederland en België op een tijdstip en dag naar keuze.

   Mega modellen

   Als je vragen hebt over je Mega brommobiel of je model komt niet overeen met de onderstaande uitvoeringen, kun je onze medewerkers bereiken via de website of ons telefoonnummer. We staan dag en nacht voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

   Tjaffer
   eCity

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Mega".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl