advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Volkswagen Golf Plus
   • 5 uur geleden
    Ford Transit Connect 200s Lr Van 1.8i 85
   • 5 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 5 uur geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 6 uur geleden
    Hymer T 598 Cl
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Autosloop Smart

   De Smart is in vergelijking met veel andere automerken nog een groentje. Maar dat betekent niet dat ze onervaren zijn. Het is een samenwerking tussen het horlogemerk Swatch en Mercedes. Smart is dan ook een afkorting voor Swatch Mercedes ART. Een Smart auto die naar de sloop moet of schade heeft opgelopen, kan nog bruikbare onderdelen bevatten waar jij geld voor kunt krijgen. Wil je je schade- of sloopauto kwijt of heb je een tweedehands exemplaar voor ons beschikbaar? Dan kun je de auto via Autosloperij.nl laten taxeren. Door je kenteken en persoonlijke gegevens in het online formulier in te vullen, zoek je contact met ons en brengen wij een bod uit.

   Smart met schade verkopen

   Je wilt natuurlijk een paar leuke centen verdienen als je je schade of sloopauto van Smart gaat verkopen. Onze monteurs zijn een ster in demonteren. Dat betekent dat ze onderdelen uit de auto kunnen halen die nog herbruikbaar zijn. Jouw auto is misschien aan het eind van zijn latijn, maar blaast hiermee wel nieuw leven in een andere wagen. Voor elk onderdeel waar we iets mee kunnen, bieden we je geld aan.

   Tweedehands Smart taxeren en verkopen

   Is je Smart nog in tact, maar wil de verkoop niet lukken of moet je hem om persoonlijke redenen weg doen? Dan kun je jouw auto ook bij ons kwijt. Meestal bieden wij meer geld dan dat je bij een andere dealer of sloperij krijgt. Wij hebben namelijk een groot netwerk en kunnen de beste match vinden voor de verkoop van jouw Smart. Het bouwjaar en het aantal gereden kilometers spelen een rol bij het bedrag dat je van ons terug krijgt. Als je akkoord gaat met de geboden prijs, is de volgende stap aan de beurt.

   Direct betaald bij ophaalservice

   Namelijk het inleveren van de Smart auto. Je kunt zelf van alles overhoop halen om de auto af te leveren bij de sloperij. Maar wij kunnen het simpel voor je oplossen. In Nederland en België bieden we een gratis ophaalservice aan, waardoor je met ons een afspraak kunt maken op ieder gewenst moment. Je hebt minder stress en krijgt direct uitbetaald, zodra we de auto ophalen.

   Smart automodellen

   Wil je weten of wij jouw model inkopen? Onze medewerkers staan je te woord via de telefoon of website.
   Smart Cabrio
   Smart City-Coupé
   Smart Crossblade
   Smart ForTwo
   Smart ForFour
   Smart Roadster

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Smart".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl