advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 31 min geleden
    Volvo V60
   • 43 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Aanjager

   De aanjager is een onderdeel van de auto die ervoor zorgt dat je frisse lucht in de auto krijgt. Het is een onderdeel van het ventilatiesysteem van de auto, namelijk de elektromotor. De aanjager bevindt daarnaast ook achter de radiator om daar voor koele lucht te zorgen. De aanjager blaast lucht in de auto, wanneer bijvoorbeeld je voorraam beslagen is en je dit wilt verhelpen. Je kan de temperatuur van de lucht vaak zelf aanpassen. Is het koud, dan kan je de lucht wat warmer maken, zodat de temperatuur in de auto toeneemt.

   Aanjager defect

   Wanneer de aanjager niet meer naar behoren werkt, is dit natuurlijk uitermate vervelend en kan hij het beste volledig vervangen worden. Het is een belangrijk onderdeel van de auto, omdat het zorgt voor de verdeling van de warme of koude luchtstroom, welke afhankelijk is van de temperatuur instelling. Gelukkig kan de kapotte aanjager gemakkelijk vervangen worden. De onderdelen hiervoor zijn verkrijgbaar online, waar je een ruim assortiment van verschillende aanjagers kan vinden, of tweedehands bij bijvoorbeeld de sloop. Na vervanging van de aanjager zal het probleem opgelost moeten zijn en is de blower in de auto weer goed te gebruiken.

   Tweedehands aanjager aanschaffen

   Als de aanjager kapot is en vervangen moet worden, kan je natuurlijk een nieuwe aanschaffen, maar het is vaak voordeliger om er eentje tweedehands te kopen. Als deze tweedehands onderdelen nog goed werken, scheelt je dat weer wat geld. Je kan bijvoorbeeld een aanjager kopen bij de sloop. Hier slopen ze auto’s niet volledig, maar demonteren ze eerst om te kijken of er nog bruikbare onderdelen in zitten. Deze onderdelen, zoals bijvoorbeeld een aanjager, worden vervolgens verkocht zodat ze hergebruikt kunnen worden voor een andere auto. Een tweedehands onderdeel hoeft dus helemaal niet onder te doen voor een nieuwe.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Aanjager".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl