advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 11 min geleden
    Volvo V60
   • 23 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   ABS-pomp

   De ABS-pomp maakt onderdeel uit van het ABS, ofwel het antiblokkeersysteem van je auto. Dit systeem is heel belangrijk als je een noodstop moet maken. Het zorgt er namelijk voor dat je de auto goed onder bedwang kunt houden. Het totale systeem bestaat uit in totaal vier belangrijke onderdelen, namelijk de sensoren, de regelunit, de kleppen en natuurlijk de ABS-pomp. Het is van belang dat alle onderdelen goed werken, zodat het systeem de auto daadwerkelijk goed bestuurbaar houdt bij een noodstop.

   Wanneer moet de ABS-pomp vervangen worden?

   Het onderdeel in een ABS dat het vaakst voor problemen zorgt is de sensor. Deze kan door vuil op de sensor onvoldoende werken, maar deze kan ook op den duur kapot gaan. Toch zijn de andere onderdelen van het systeem ook gevoelig. Het kan dan ook prima zo zijn dat je ineens te maken krijgt met een defecte ABS-pomp. Dit kun je aan meerdere zaken merken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de snelheidsmeter het ineens niet meer doet of dat je bij het remmen slipt. Het kan ook zijn dat je merkt dat het indrukken van het rempedaal ineens zwaarder is of dat de remmen merkbaar minder goed werken dan gewoonlijk. Als er iets mis is met je ABS, zoals met de ABS-pomp, dan gaat, als het goed is, het ABS-lampje op het dashboard branden.

   ABS pomp

   Kapotte ABS-pomp vervangen door een gebruikt

   Als de ABS-pomp kapot is, dan is het noodzakelijk dat deze wordt vervangen. Het gaat immers om jouw eigen veiligheid en de veiligheid van anderen. Het is mogelijk om een tweedehands ABS-pomp te kopen. Hiervoor kun je prima bij een autosloperij terecht. Een gebruikte ABS-pomp van betrouwbare kwaliteit is een stuk voordeliger dan een nieuw exemplaar.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "ABS-pomp".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl