advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 uur geleden
    Mercedes-benz C 180 E2
   • 3 uur geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 3 uur geleden
    Volvo S60
   • 3 uur geleden
    Renault Megane
   • 3 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Antiblokkeersysteem (ABS)

   ABS is een afkorting voor antiblokkeersysteem. Dit systeem waarborgt de bestuurbaarheid van je auto als je een noodstop moet maken. Van het ene op het andere moment kan het nodig zijn om een noodstop te maken. Het is dan belangrijk, voor je eigen veiligheid en voor die van anderen, dat de auto goed bestuurbaar blijft. Hier zorgt het ABS voor.

   Het systeem bestaat uit vier onderdelen, namelijk de regelunit, de pomp, de kleppen en de sensoren. Het remmen wordt door het ABS elektronisch geregeld. Merkt een sensor op dat een wiel bij het remmen dreigt te blokkeren, dan zorgt het systeem ervoor dat de remkracht op dit specifieke wiel wordt verminderd.

   antiblokkeersysteem aBS

   Wat als het ABS van je auto niet goed meer werkt?

   Het antiblokkeersysteem is een systeem dat zichzelf voortdurend herhaalt. Dit gebeurt soms wel 15 keer in slechts een seconde tijd. Als er iets in het antiblokkeersysteem kapot is, dan is het belangrijk om dit tijdig na te laten kijken en op te lossen. Veel problemen in het systeem worden veroorzaakt door vieze sensoren, maar de sensoren kunnen ook kapot gaan. Dit zijn slechts voorbeelden, want een defect antiblokkeersysteem kan meerdere oorzaken hebben.

   Het is belangrijk dat jij je auto onder bedwang kunt houden tijdens het maken van een noodstop, dus als je problemen ervaart met het systeem is het verstandig om je auto direct na te laten kijken.

   Een tweedehands ABS kopen

   Is er een onderdeel van het ABS van je auto kapot of moet het hele systeem vervangen worden? Dan kun je geld besparen door voor tweedehands onderdelen te kiezen. Bij een sloperij komen sloop– en schadeauto’s binnen waarvan het ABS-systeem nog goed functioneert. Deze onderdelen kunnen worden hergebruikt in jouw auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Antiblokkeersysteem (ABS)".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl