advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 min geleden
    Ford S-max
   • 7 min geleden
    Opel Corsa-c
   • 27 min geleden
    Bmw 1er Reihe
   • 49 min geleden
    Renault Megane
   • 50 min geleden
    Mercedes-benz Clk 320
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Achteras

   De benaming achteras stamt uit de tijd dat auto’s nog bestonden uit echte assen. De achteras was een lange, eenvoudige stang waaraan onder andere de wielen van het voertuig bevestigd waren. Tegenwoordig omvat de term achteras alle onderdelen die nodig zijn om de achterwielen goed te kunnen laten functioneren. De belangrijkste functie van de achter as is natuurlijk het goed laten functioneren van de achterbanden en stevigheid bieden aan het voertuig. Complicaties aan de achteras kunnen ontstaan door schade of ouderdom. In dat geval moet deze vervangen worden.

   Vervangen achteras

   Wanneer de achteras versleten is, moet deze gerepareerd of vervangen worden. Je merkt dat je achteras toe is aan vervanging tijdens het rijden. Of je ziet het als de achterwielen scheef onder de auto staan. In zo’n geval is het een slim idee om de as even na te laten kijken. Dit kan je laten doen bij de garage. Hier kunnen ze hem vaak ook meteen repareren, zodat je snel de weg weer op kunt. Het is mogelijk om de achteras zelf te vervangen, maar voor het beste resultaat kan je dit beter laten doen bij een garage.

   Achteras tweedehands kopen

   Als de achteras aan vervanging toe is, is het noodzaak om een nieuwe aan te schaffen. Je kan je hierover laten informeren bij je plaatselijke autogarage. Dan kan je er voor kiezen om een helemaal nieuwe achteras op je auto te laten zetten of om eentje tweedehands te kopen. Een tweedehands achteras kan je vinden bij een autosloperij. Hier verkopen ze onderdelen van sloopauto’s die op zich nog in een goede staat zijn en dus hergebruikt kunnen worden. Let bij het aanschaffen wel op dat je de as goed kan zien. Bij auto’s die zijn opgestapeld kan je niet zien of de achteras in goede staat is.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Achteras".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl