advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 7 min geleden
    Seat Leon
   • 1 uur geleden
    Hyundai Atos-prime
   • 1 uur geleden
    Volkswagen Transporter
   • 1 uur geleden
    Renault Kangoo
   • 1 uur geleden
    Toyota Toyota Aygo
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Afdichtingsringen

   Afdichtingsringen heb je voor veel uiteenlopende doeleinden. Je gebruikt ze in huis, maar ook in je auto. De belangrijkste functie van afdichtingsringen is het tegengaan van lekkages. Heb je het idee dat ze vervangen moeten worden en wil je weten hoe dat in zijn werk gaat? In dit artikel geven je meer informatie over afdichtingsringen.

   Vervangen of niet?

   Er bestaan verschillende soorten afdichtingsringen die elke auto heeft, bijvoorbeeld de nokkenaskeerring en de krukaskeerring. Deze bevinden zich om iedere as die uit de motor naar een andere plek loopt. De functie van zo’n keerring is het goed aangesloten houden van ddeeze as, zodat er geen vloeistoffen of gassen kunnen ontsnappen. Het meest voorkomende gevolg van beschadigde afdichtingsringen, is het ontstaan van een olielekkage. Herken je dit, maar weet je niet precies om welke ring het gaat? Laat het dan in een garage checken. Zo weet je welke onderdelen je nodig hebt en of je het wel of niet zelf wil repareren.

   Zelf repareren of niet?

   Het is mogelijk om een afdichtingsring zelf te vervangen. Het ligt er dan wel aan om welke ring het gaat, want de exemplaren die zich wat dieper in de motor bevinden, zijn moeilijk te bereiken zonder het juiste gereedschap. Je kunt naar wens gebruik maken van nieuwe of tweedehands onderdelen. Echter, de kosten van deze ringen zijn sowieso niet erg hoog. Wanneer je de vervanging in de garage laat uitvoeren, kunnen de kosten snel oplopen. Toch is dit de beste optie als je weinig ervaring hebt met klussen aan een auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Afdichtingsringen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl