advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   • 3 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   • 4 uur geleden
    Opel Movano
   • 6 uur geleden
    Opel Astra Sports Tourer
   • 6 uur geleden
    Volkswagen Polo
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Airbag

   Een airbag is bij de meeste mensen wel bekend. Deze luchtzak dient als een beschermd kussen dat in geval van nood razendsnel uitklapt om de veiligheid van de bestuurder en passagier te garanderen.

   Soorten airbags

   Er zijn diverse soorten airbags. In vrijwel alle auto’s die op de wegrijden bevinden zich airbags aan de bestuurderskant en soms ook aan de passagierskant. Voorbeelden van verschillende airbags zijn bijvoorbeeld de stuur airbag en airbag aan de zijkant. De airbags worden geclassificeerd in de groepen frontale en laterale airbags, gordijnairbags en knieairbags.

   Airbags bij de autosloperij

   Een airbag is als tweedehands aan te schaffen bij de autosloperij. De prijs hiervoor is lager dan die van nieuwe airbags en de kwaliteit kan worden gegarandeerd. De airbag kan worden geleverd met een airbagmodule. Ondanks dat tweedehands airbags niet erg hoog van prijs zijn, lopen de kosten van reparatie van uitgeklapte airbags vaak hoog op. Het uitklappen van airbags gaat vaak gepaard met blik- of plaatschade, maar bovendien scheuren de plekken waarachter de airbags zijn geplaatst vaak uit. Dat betekent dat u niet alleen nieuwe airbag, maar bijvoorbeeld ook een nieuw dashboard of een nieuwe stuurbehuizing nodig hebt.

   Airbag en APK

   Op dit moment is de functionering van de airbag slechts een adviespunt dat op het APK-formulier zal worden weergegeven. Door middel van een visuele controle wordt gecontroleerd of het waarschuwingslampje van de airbag bij het aanzetten van een auto gaat branden en dooft wanneer men de auto start. Dooft deze niet en blijft deze branden tijden het rijden? Dan zal een reparatieadvies worden gegeven. De auto kan hierop dus niet worden afgekeurd.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Airbag".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl