advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 25 min geleden
    Bmw 218d Gran Tourer
   • 5 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 5 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 6 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 6 uur geleden
    Audi Audi A4
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Schadeautos

   Schadeautos of schadeauto’s is de term voor auto’s die gebruikt wordt op het moment dat een auto wordt verkocht terwijl deze een groot defect heeft. Dit defect kan verschillende oorzaken hebben. We spreken over een schadeauto als er een groot mechanisch defect is, maar ook als er veel blikschade is.

   Schadeauto mechanisch defect

   Er zijn diverse redenen om een auto als schadeauto met een mechanisch defect te classificeren. De meest voorkopende is de kapotte motor. De motor is over het algemeen het duurste onderdeel om te vervangen (of reviseren). Toch wordt er ook in andere gevallen gesproken over een schadeauto met mechanisch defect. Voorbeelden hiervan zijn de auto met een kapotte schakelbak of automaatbak (waarbij de automaatbak meestal duurder is om te vervangen dan de schakelbak), een kapotte koppeling, een kapotte radiateur een lekke koppakking. Voor oude auto’s geldt dat de kosten van het repareren lager moeten zijn dan de prijs die kan worden verkregen met verkoop. Anders is een auto economisch total loss en wordt deze geclassificeerd als een sloopauto.

   Schadeauto blikschade en plaatschade

   Hebt u tegen een paal aangereden of bent u betrokken geraakt in een ongeval? Dan hebt u waarschijnlijk blik of plaatschade. Vaak gaat dit gepaard met uitgeklapte airbags en soms ook met mechanische defecten. Blikschade is net als mechanische schade vaak een dure aangelegenheid als u het zelf wilt laten repareren. Soms kunnen donor onderdelen uit sloopauto’s een uitkomst bieden, maar op het moment dat u over een relatief nieuwe auto beschikt, is het vaak lastig om aan gebruikte of tweedehands auto onderdelen te kopen.

   Schadeauto verkopen

   Hebt een schadeauto en wilt u deze verkopen? De Autosloperij koopt schadeutos in alle staten. De prijs die u voor een dergelijk voertuig ontvang is afhankelijk van het type, de schade en het bouwjaar. Omdat een aanbieding vrijblijvend is, kunt u ook kiezen om niet akkoord te gaan met het uitgebrachte bod.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Schadeautos".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl