Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 3 uur geleden
  Volkswagen Polo
 • 6 uur geleden
  Volvo Xc40
 • 7 uur geleden
  Chevrolet Epica
 • 7 uur geleden
  Chevrolet Aveo
 • 8 uur geleden
  Dethleffs T 6446
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Schadeautos

Schadeautos of schadeauto’s is de term voor auto’s die gebruikt wordt op het moment dat een auto wordt verkocht terwijl deze een groot defect heeft. Dit defect kan verschillende oorzaken hebben. We spreken over een schadeauto als er een groot mechanisch defect is, maar ook als er veel blikschade is.

Schadeauto mechanisch defect

Er zijn diverse redenen om een auto als schadeauto met een mechanisch defect te classificeren. De meest voorkopende is de kapotte motor. De motor is over het algemeen het duurste onderdeel om te vervangen (of reviseren). Toch wordt er ook in andere gevallen gesproken over een schadeauto met mechanisch defect. Voorbeelden hiervan zijn de auto met een kapotte schakelbak of automaatbak (waarbij de automaatbak meestal duurder is om te vervangen dan de schakelbak), een kapotte koppeling, een kapotte radiateur een lekke koppakking. Voor oude auto’s geldt dat de kosten van het repareren lager moeten zijn dan de prijs die kan worden verkregen met verkoop. Anders is een auto economisch total loss en wordt deze geclassificeerd als een sloopauto.

Schadeauto blikschade en plaatschade

Hebt u tegen een paal aangereden of bent u betrokken geraakt in een ongeval? Dan hebt u waarschijnlijk blik of plaatschade. Vaak gaat dit gepaard met uitgeklapte airbags en soms ook met mechanische defecten. Blikschade is net als mechanische schade vaak een dure aangelegenheid als u het zelf wilt laten repareren. Soms kunnen donor onderdelen uit sloopauto’s een uitkomst bieden, maar op het moment dat u over een relatief nieuwe auto beschikt, is het vaak lastig om aan gebruikte of tweedehands auto onderdelen te kopen.

Schadeauto verkopen

Hebt een schadeauto en wilt u deze verkopen? De Autosloperij koopt schadeutos in alle staten. De prijs die u voor een dergelijk voertuig ontvang is afhankelijk van het type, de schade en het bouwjaar. Omdat een aanbieding vrijblijvend is, kunt u ook kiezen om niet akkoord te gaan met het uitgebrachte bod.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Schadeautos".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl