advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 3 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 3 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 4 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 4 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Bougie

   De bougie bestaat uit twee metalen contactjes, die heel dicht bij elkaar zitten; ze zijn nog geen millimeter van elkaar verwijderd. Deze contacten worden ook wel de midden elektrode en de massa elektrode genoemd. Tussen deze twee elektroden zit een keramische isolator. Op de bougie wordt, door de bobine, een enorm hoog voltage gezet waardoor deze gaat vonken. Hierdoor vindt er verbranding plaats van de brandstof (vermengd met lucht), bijvoorbeeld benzine. Bij een dieselmotor is er, in tegenstelling tot een benzinemotor, geen sprake van een constant werkende bougie. De bougie heeft dan alleen een functie tijdens het starten van de auto.

   De technologie is inmiddels zo ver dat deze verbrandingen heel snel achter elkaar plaatsvinden; elke seconden zijn er zo’n 140 verbrandingen. De verbrandingen vinden heel geordend plaats. Door de verbrandingsgassen welke expanderen, worden de zuigers naar beneden geduwd en gaat de motor lopen.

   Wanneer zijn bougies aan vervanging toe?

   Je kunt versleten bougies herkennen door een demontage en een controle. Dit kan je, als je verstand hebt van auto’s, uiteraard zelf doen, maar een specialist kan er ook een kritische blik op werpen.

   Elke auto en elk merk is anders en dat is ook te merken aan de slijtage van de bougies. Gemiddeld moeten bougies elke 15.000 a 30.000 kilometer vervangen worden. Vaak gebeurd dit tijdens een grote beurt, maar je kunt ook zelf het aantal kilometers bijhouden en op tijd een controle laten doen.

   tweedehands bougies aanschaffen

   Wanneer de bougies in je auto vervangen moeten worden, kun je kiezen voor tweedehands of nieuwe bougies. Kies je voor tweedehands bougies, let dan wel op de kwaliteit en of ze nog niet teveel kilometers gemaakt hebben. Het is belangrijk dat ze nog goed werken, zodat je auto ook weer goed zal rijden en jij er langer plezier van hebt

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Bougie".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl