advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 22 min geleden
    Nissan Nissan Note
   • 26 min geleden
    Peugeot Partner 170c 1.9d
   • 27 min geleden
    Peugeot Partner 170c 1.9d
   • 2 uur geleden
    Mercedes-benz C 220 Bluetec
   • 2 uur geleden
    Honda Honda Cr-v
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Brandstofdop / Tankdop

   Om met een auto te kunnen rijden heb je brandstof nodig die je tankt bij een tankstation. Hiervoor draai je de brandstofdop, of tankdop, van de tank zodat je kunt tanken. Om ervoor te zorgen dat de tank goed afgesloten is draai je de brandstofdop vervolgens weer goed vast op de opening naar de tank. Zodra de auto op slot wordt gezet, dan wordt het klepje dat toegang geeft tot de tankdop ook vergrendeld. Dit is overigens alleen het geval als de auto centrale deurvergrendeling heeft. In de meeste gevallen zit de tankdop met een verbindingsstuk aan de auto verbonden zodat je deze niet kunt kwijt raken.

   Tankdop kwijt

   Het kan zijn dat de tankdop niet voorzien is van een dergelijk verbindingsstuk of dat deze in de loop der tijd is versleten en gebroken. In dat geval kan het gebeuren dat je de brandstofdop vergeet bij het tanken. Dat is in principe geen ramp, omdat de brandstoftank van binnen ook nog door een klep wordt afgesloten die alleen brandstof door laat die bij het tanken naar binnen komt. Het is nog wel mogelijk dat er dampen van de brandstof kunnen ontsnappen uit de brandstoftank. Het is daarom zeker aan te raden om de brandstofdop te vervangen voor een nieuw exemplaar.

   Een nieuwe tankdop kopen

   Het is vaak mogelijk om bij een tankstation een vervangende brandstofdop te kopen die universeel is. Dit is echter niet aan te raden omdat de kans bestaat dat de tank hierdoor niet goed wordt afgesloten. Koop daarom altijd een originele brandstofdop om ervoor te zorgen dat er geen brandstofdampen naar buiten kunnen komen. Bij de autosloperij kun je gebruikte originele brandstofdoppen voor jouw merk en type auto vinden tegen een betaalbare prijs.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Brandstofdop / Tankdop".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl