Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 4 min geleden
  Opel Corsa
 • 4 min geleden
  Volvo V70
 • 23 min geleden
  Fiat 280
 • 24 min geleden
  Citroen Zx 1.4i Reflex E2
 • 30 min geleden
  Renault Kangoo
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Brandstofsysteem

Het brandstofsysteem is niet alleen een van de meest essentiële onderdelen van je auto, het is ook een van de meest prijzige om te vervangen. Daarom is het goed om er van tevoren wat over te weten. Zo kun je vaststellen dat de problemen in je brandstofsysteem zitten en niet ergens anders en krijg je een goed beeld van het kostenplaatje. Lees hier meer over het vervangen van je brandstofsysteem.

Mogelijke problemen

Het hoofdonderdeel van een brandstofsysteem is de benzinepomp of dieselpomp, afhankelijk van je voertuig. De taak van dit onderdeel is het rondpompen van brandstof, van de tank naar de motor. Als dit dus proces niet goed werkt, zal de brandstof de motor niet bereiken en ontstaan er startproblemen. De meeste moderne auto’s beschikken over een combinatie van een opvoerpomp in de tank en een hogedrukpomp in de motor. Vooral aan die laatste pomp kan een flink prijskaartje hangen. Als je problemen hebt met je motor en het starten van je auto, is de kans groot dat dit ligt aan je brandstofsysteem.

Brandstofsysteem

Vervangen en repareren

Laat in de garage door een professional nakijken wat er precies mis is met het systeem. Zo kan er bepaald worden welke onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden. De opvoerpomp is makkelijker en goedkoper te vervangen dan de hogedrukpomp. Hoewel je ook tweedehands onderdelen zou kunnen gebruiken, is het handig om deze in de garage te laten controleren. Zo weet je zeker dat je geen defecte onderdelen in je auto laat installeren. Laat de ingreep ook altijd door een professional uitvoeren, want dit is zeker geen klusje dat je makkelijk en veilig thuis kunt uitvoeren.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Brandstofsysteem".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl