advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 39 min geleden
    Audi Audi A4
   • 42 min geleden
    Ford Ka
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Mini Mini Cooper
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Carterpan

   De carterpan dient als olie(koel)reservoir van je auto. Het onderdeel kan gemaakt zijn van aluminium of dun plaatstaal. Bij iedere auto bevindt de carterpan zich aan de onderzijde van het motorblok. Daardoor is dit auto onderdeel relatief vatbaar voor schade, zeker als je voertuig een verlaagde bodem heeft. Misschien heb je het al eens meegemaakt! Je rijdt iets te hard over een heuveltje en je voelt en hoort hoe de bodem van je auto over de top van de heuvel schraapt. Dit is precies zo’n moment waarop de carterpan beschadigd kan raken.

   Carterpan

   Hoe weet je of je carterpan kapot is?

   Verplaats je je auto en zie je ineens een paar druppels olie liggen op de plek waar je net nog met de auto stond? Dan is dit een teken dat er waarschijnlijk een lekje in de carterpan is ontstaan. Ben je te hard over een heuvel gereden en is de bodem van je auto met een behoorlijke smak op de top van de heuvel terecht gekomen? Dan kan dit direct voor grotere schade zorgen. In dit geval zie je dat je een dik spoor olie achterlaat. Gebeurt dit? Dan is het belangrijk om direct te stoppen. Je auto komt binnen zeer korte tijd helemaal zonder olie te zitten en dat kan flinke schade aan de motor van je voertuig veroorzaken. Minder ernstig is het als de carterpan wat vochtigheid laat zien. In de meeste gevallen duidt dit op een lekje in de pakking, waardoor het voldoende is om de pakking te vervangen.

   Een tweedehands carterpan

   Je kunt geld besparen door een tweedehands carterpan bij de sloop te kopen. Een sloperij heeft in de meeste gevallen voldoende voorraad, waardoor je eigenlijk altijd gebruik kunt maken van een gebruikte carterpan voor het repareren van je auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Carterpan".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl