advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 33 sec geleden
    Ford Transit 280m Van 85dpf 4,23
   • 1 minuut geleden
    Bmw 3er Reihe
   • 7 min geleden
    Citroen Xsara Picasso
   • 17 min geleden
    Peugeot 207
   • 20 min geleden
    Volkswagen Polo
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Imperiaal

   De imperiaal van een auto zit op het dak gemonteerd en kan gebruikt worden voor het vervoeren van extra bagage. Vaak bestaat een imperiaal uit twee stangen of buizen die van de voorkant van het dak van de auto naar de achterkant van het dak lopen. Ook is het mogelijk dat de imperiaal bestaat uit twee stangen die in de breedte over het dak zijn gespannen of die op de andere buizen zijn gemonteerd. Het is dan mogelijk om bijvoorbeeld een dakkoffer vast te zetten om bagage te vervoeren tijdens een vakantie.

   Wat te doen als de imperiaal kapot is?

   Net als alle andere onderdelen van een auto kan ook de imperiaal van de auto beschadigd raken of defect zijn. Als de imperiaal kapot is dan is dit in principe geen probleem tijdens het rijden. Het kan wel onhandig zijn als je juist veel bagage wilt vervoeren of bijvoorbeeld een dakkoffer of skibox wil monteren. In dat geval is het aan te raden om de imperiaal van de auto te vervangen. Als je een imperiaal nodig hebt en deze niet aanwezig is op de auto, dan is het vaak mogelijk dat je een imperiaal op de auto kunt monteren.

   Imperiaal kopen

   Heb je een defecte imperiaal of ben je op zoek naar een nieuwe imperiaal voor jouw auto? Zoek dan niet te ver en neem een kijkje bij de autosloperij. Daar vindt je de meest uiteenlopende onderdelen die afkomstig zijn van gedemonteerde auto’s. Je kunt er dus ook een imperiaal voor jouw type en merk auto kopen tegen een betaalbare prijs. Dat scheelt ook nog eens in de kosten!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Imperiaal".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl