advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 23 sec geleden
    Renault Clio
   • 28 sec geleden
    Renault Clio
   • 28 sec geleden
    Renault Clio
   • 29 sec geleden
    Renault Clio
   • 24 min geleden
    Bmw 3er Reihe
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Kachelmotor

   Wat frisse lucht in de auto is erg prettig. Het zorgt ervoor dat je wakker en alert blijft en daardoor veiliger rijdt. In de winter is het niet altijd prettig om de ramen open te hebben. Een kachelmotor zorgt dan voor de aanvoer van verse lucht in de auto.

   Een kachelmotor zorgt ervoor dat er lucht het interieur ingeblazen wordt. Deze lucht wordt aan de zijkant van de kachelmotor aangevoerd en vervolgens door de radiator of airconditioning geblazen.

   De kachelmotor werkt op elektriciteit. Er is twaalf volt nodig om de kachel op maximale stand te kunnen laten draaien, vaak stand vier. Hoe lager de kachelstand, hoe lager het voltage op de kachelmotor wordt en hoe langzamer de motor zal bewegen. Dit wordt geregeld door een voorschakelmotor.

   Wanneer moet de kachelmotor vervangen worden?

   Een kachelmotor moet gemiddeld elke acht jaar vervangen worden. Wanneer het interieurfilter niet op tijd vervangen wordt, kan dit zelfs nog veel vaker moeten.

   Soms kan het ook zijn dat de kachelmotor niet werkt op één of meerdere standen. Veelal komt dit doordat er een weerstand kapot is. Soms volstaat het dan om de desbetreffende weerstand de repareren, maar wanneer de weerstand een vast onderdeel in de kachelmotor is, moet deze in zijn geheel worden vervangen.

   Aanschaf van een tweedehands of gebruikte kachelmotor

   Wanneer je je kachelmotor wilt laten vervangen, kun je kiezen voor een nieuwe of een tweedehandse kachelmotor. Een tweedehands kachelmotor is meestal vele malen goedkoper. Om zeker te zijn van de kwaliteit van de tweedehands motor, is het aan te raden hem te laten nakijken en controleren door een monteur. Zo weet je zeker dat je een kachelmotor laat monteren die nog naar behoren werkt en die nog een tijdje meegaat. Daarmee ben je voor een mooie prijs geholpen aan verse lucht in je auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Kachelmotor".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl